Drukāt šo lapu
09.06.2018 15:29

Audžuģimeņu, adoptētāju, aizbildņu un viesģimeņu salidojumi – arī Saulkrastos un Ikšķilē

Autors  bti.gov.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Audžuģimeņu, adoptētāju, aizbildņu un viesģimeņu salidojumi – arī Saulkrastos un Ikšķilē arhīvs

Līdztekus ļoti plašajam bērnu un pusaudžu vasaras nometņu klāstam Latvijas audžuģimenes, adoptētāji, aizbildņi un viesģimenes tiek aicinātas tikties tradicionālajos salidojumos.

Tāpat kā pagājušajā gadā, kad bija iespēja tikties četros neaizmirstamu emociju, jaunu zināšanu, sirsnības un prieka pilnos salidojumos, arī šovasar notiks četras kopējās audžuģimeņu, adoptētāju, aizbildņu un viesģimeņu reģionālās atbalsta grupas jeb salidojumi Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales reģionos.

Salidojumi notiks:
7. un 8. jūlijā Vidzemes reģionā – "Minhauzena Undā" Saulkrastos;
14. un 15. jūlijā Zemgales reģionā – "Turbās" Ikšķiles novadā;
4. un 5. augustā Latgales reģionā – "Rāznas līcī" un "Ezerkrastos" Rēzeknes novadā;
25. un 26. augustā Kurzemes reģionā – "Lejastiezumos" Kuldīgas novadā.

Priecāsimies vēlreiz satikties ar ģimenēm, kuras iepazinām pagājušajā vasarā, kā arī ar tām, kas atbrauks pirmo reizi! Aiciniet ģimenes, kuras varbūt vēl nezina par lielisko iespēju būt kopā, iegūt jaunus draugus, zināšanas un pieredzi, sportot, dejot un pavadīt divas brīnišķīgas dienas Latvijas skaistākajās vietās!

Lai nodrošinātu saturīgas aktivitātes bērniem un pieaugušajiem, izmitināšanu, nakšņošanu un ēdināšanu, ir jāzina precīzs dalībnieku skaits, tāpēc audžuģimeņu, adoptētāju, aizbildņu un viesģimeņu iepriekšēja pieteikšanās uz izraudzīto pasākuma vietu ir obligāta!

Dalībai salidojumos ģimenes var pieteikties darbdienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 līdz 18. augustam (pēc iespējas ātrāk, taču ne vēlāk kā nedēļu pirms pasākuma).

Piesakoties lūdzam norādīt visu dalībnieku vārdu un uzvārdu, bērnu vecumu un ģimenes statusu, ja nepieciešams, ēdināšanas īpatnības (alerģijas u.c.).
Prioritāri nakšņošanu telpās nodrošināsim ģimenēm ar bērniem līdz trīs gadu vecumam un bērniem ar veselības problēmām. Iespēju robežās arī pārējiem centīsimies nodrošināt nakšņošanu telpās (līdzi ņemot savu gultasveļu un matračus), kā arī, protams, varēsiet nakšņot līdzpaņemtās teltīs.

Dalība un visu lielisko pasākumu programma ir bez maksas!

Reģionālās atbalsta grupas nodrošina Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija sadarbībā ar nodibinājumu "Sociālo pakalpojumu aģentūra".

Pieteikties var pie Aigas Romānes-Meieres, zvanot uz tālruņa numuru 29728401 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Vairāk informācijas, zvanot uz tālruņa numuru 27794994 Evijai Rācenei vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..