Drukāt šo lapu
27.05.2018 09:01

Jaunmārupē svinēs bērnu un jauniešu svētkus "Ar vasaru saujā"

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunmārupē svinēs bērnu un jauniešu svētkus "Ar vasaru saujā" www.marupe.lv

Jaunmārupes ūdenstorņa pļavā svētdien notiks bērnu un jauniešu svētki "Ar vasaru saujā", aģentūru LETA informē Mārupes novada domē.

Svētku norises vieta būs Jaunmārupe, kur līdz ar dažādām atrakcijām Jaunmārupes ūdenstorņa pļavā plašu koncertprogrammu sniegs novada dejotāji, dziedātāji un viesmākslinieki. Arī šogad no svētku dalībnieku vidus tiks izlozēts viens laimīgais, kurš tiks pie svētku t/c "Spice" sagādātā velosipēda.

Plkst. 10.00 sāksies pulcēšanās pie Mārupes Mūzikas un mākslas skolas un gatavošanās svētku gājienam "Mana Latvija – Mana Mārupe". Pēc gājiena, ap plkst. 11.00, pie ūdenstorņa notiks svētku atklāšana kopā ar Mārupes novada konkursa "Cāļi 2018" dalībniekiem.

Uz lielās skatuves visas dienas garumā koncertēs novada dziedātāji, dejotāji, kā arī grupas "Klicks", "Transleiters" un "Colt" ar dziedātāju Ati Ieviņu un roka balāžu autoru un mūziķi Hariju Zariņu.

Visas dienas garumā apmeklētāji varēs baudīt piepūšamās atrakcijas, karuseļus, velo līdzsvara atrakciju "Orbitrons", spēlēt koka galda spēles, koka puzles un piedalīties radošās darbnīcas kopā ar Mārupes novada jauniešiem, kā arī citos pasākumos.

Ieeja bērnu un jauniešu svētkos būs bez maksas.