Drukāt šo lapu
28.11.2017 09:33

Brīvprātīgos aicina pieteikties darbam aprūpes centra "Rīga" filiālēs

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brīvprātīgos aicina pieteikties darbam aprūpes centra "Rīga" filiālēs pixabay.com

Valsts sociālās aprūpes centrs "Rīga" aicina brīvprātīgos pietiekties darbam vairākās tā filiālēs, liecina paziņojums centra mājaslapā.

Paziņojumā teikts, ka vajadzīgi trīs līdz četri cilvēki trīs stundu brīvprātīgajam darbam filiālēs "Rīga", "Baldone", "Pļavnieki" un "Teika". Šāds brīvprātīgo skaits tiek meklēts katrā filiālē.

Plānots, ka brīvprātīgie tiks iesaistīti pastaigu organizēšanā un citās aktivitātēs klientiem, kas sniedz atbalstu bērnam, uzdevumu precizējot filiālē atbilstoši nepieciešamībai un situācijai konkrētajā dienā.

Interesentiem ir jāsazinās ar brīvprātīgā darba veicēju koordinatori Mudīti Zvejnieci, zvanot pa tālruni 67443951 vai 27809282 vai arī rakstot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Kā ziņots, Labklājības ministrija (LM) iepriekš informēja, ka novembra otrajā pusē darbu valsts veselības aprūpes centru filiālēs sāks LM veidota atbalsta komanda, turklāt plānots izveidot arī brīvprātīgā darba veicēju piesaistes programmu.

Kā skaidroja LM, lai organizētu šādas sadarbības koordināciju un konsultētos par labāko tūlītējo risinājumu bērnu aprūpes uzlabošanai iestādēs, ministrija tiksies ar to nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, kuri savā darbā rūpējas par bērnu tiesību ievērošanu. Tika norādīts, ka kopīgi plānots apspriest viņu iesaisti brīvprātīgo darba organizēšanā bērniem vislabākajā veidā, tostarp palīdzētu ar cilvēku atlasi, instruēšanu un apmācību.