06.12.2015 18:30

Siguldā godina novadniekus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldā godina novadniekus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus Siguldas novada pašvaldība

Sestdien, 5. decembrī, Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā sveica četrus Siguldas novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus, "Apriņķis.lv" uzzināja pašvaldībā.

Kā pastāstīja Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Diāna Vītola, svinīgajā pasākumā bija aicināti piedalīties arī laulāto ģimenes locekļi, un, godinot novadniekus, Dzimtsarakstu nodaļa bija sagatavojusi stāstu par katra pāra satikšanos, kāzām un vērtīgāko atziņu, kas laulātajiem kopdzīvē palīdzējusi. Svinīgajā pasākumā Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa pāriem pasniedza atjaunotas laulību apliecības, bet muzikālu priekšnesumu sniedza dziedātājs Žoržs Siksna.


"Stipras, saticīgas ģimenes ir mūsu vērtība. Cieņa, atbalsts un ģimenes spēks ir tas, ko no šiem novadniekiem varam mācīties. Lepojamies, ka mūsu novadā ir ģimenes, kuras saticību, uzticību un cieņu vienam pret otru prot saglabāt pusgadsimta garumā un mācīt to saviem bērniem un mazbērniem, stiprinot mūsu novadu un apliecinot, ka Sigulda prot aizraut arī ar patiesu un īstu mīlestību," pasākumā teica Uģis Mitrevics.

Savukārt pāri, kurus mīlestība vieno jau pusgadsimtu, atzina, ka šī diena viņiem un viņu ģimenēm ir skaisti svētki un būt kopā svētkos ar saviem vistuvākajiem – tā taču ir tik liela dzīves vērtība. "Ģimene dzīvē ir vissvarīgākais. Šādi svētki ļauj mums sanākt kopā un dalīties vispatiesākajās jūtās – mīlestībā," teica Zelta kāzu svinētāji.