Drukāt šo lapu
04.06.2013 12:31

Ar starptautisku kampaņu aizsāk atbalstu Ungārijas konstitūcijai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar starptautisku kampaņu aizsāk atbalstu Ungārijas konstitūcijai arhīvs

Pagājušajā nedēļā Spānijas Ētikas profesionāļu organizācija aizsākusi kampaņu, kuras mērķis ir atbalstīt Ungārijas konstitūcijā ietverto pamatuzstādījumu, ka par laulību ir uzskatāma tikai un vienīgi vīrieša un sievietes savienība.

Šī kampaņa ir kā pretspars Eiropas Savienības liberālajam diktātam, kurā tik skaidri definētais ģimenes modelis ir pretrunā ar cilvēktiesībām, vēsta Spānijas Ētikas profesionāļu organizācijas portāls "Profesionalesetica.org". Kampaņas autori uzskata, ka cilvēktiesību pieminēšana šajā kontekstā ir ideoloģiska manipulācija no Eiropas birokrātu puses. Lai gan, viņuprāt, viss ir tieši pretēji, šī konstitūcija, kura sargā ģimeni kā pamatvērtību, varētu kļūt par paraugu arī daudzām citām Eiropas nācijām.

"Mēs cienām to, ka Ungārijas tauta jūtas atbildīga par dzīvības (šeit domāta iestāšanas pret abortiem – aut.), kā arī laulības kā vīrieša un sievietes savienības saglabāšanu," vēstulē raksta Spānijas nevalstiskā organizācija.

Pašlaik aktīvi tiek vākti paraksti un izteikts aicinājums tajā iesaistīties arī citām nevalstiskajām organizācijām, kas iestājas par tradicionālā ģimenes modeļa saglabāšanu. Savāktos parakstus plānots nosūtīt Ungārijas valdībai un plašsaziņas līdzekļiem visā Eiropā.

Izteikt atbalstu Ungārijas kostitūcijā ietvertajām pamatnormām var šeit

Ungārijas pavasaris. Par vērtībām, par valsti, par cilvēcību