Drukāt šo lapu
23.04.2012 10:03

''Visu Latvijai!'' Lielajā talkā attīra ūdenskrātuves un sakopj krastus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

21. aprīļa Lielajā talkā partijas ''Visu Latvijai!'' Mārupes nodaļa kopā ar Latvijas Aizsargu organizāciju un novada iedzīvotājiem sakopa vairākas vietas Jaunmārupes ciematā.

"Bez lielas reklāmas mums izdevās pulcēt ap 40 cilvēku, kuri piedalījās kopīgajā darbā. Cilvēki te parādījās, te atkal devās savās ikdienas gaitās, taču darbs ritēja bez aizķeršanās," pastāstīja nodaļas vadītājs Raivis Zeltīts. "Vispirms mēs vācām sazāģētos zarus un attīrījām krastus nelielajiem Jaunmārupes dīķiem. Tam sekoja Neriņas krasta attīrīšana, daudzus atkritumus velkot ārā no ūdens.


Šķiet, ka šī vieta nebija tīrīta gadiem, vai vispār nekad. Pēc neliela pārtraukuma ar bērzu sulām un dažādām uzkodām devāmies uz Bērzciema ūdenskrātuvi, kuras krasti bija pilnībā noklāti ar atkritumiem. Patīkami pārsteidza, ka šeit jau pirms mums bija ieradušies talcinieki, kuri bija atsaukušies aicinājumam un lielu daļu no darba jau bija paveikuši."

"Pēc piecu stundu darba, 50 atkritumu maisu piepildīšanas un citu vietu sakopšanas talka bija noslēgusies ar patīkamu nogurumu un pozitīvām emocijām," viņš rezumē, pateicoties visiem, kuri piedalījās talkā.