Drukāt šo lapu
14.02.2014 11:41

Ikšķiliete Lolita Aleksejenko atzīta par "Eiropas Vecmāmiņu 2014"

Autors  Ogrenet.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiliete Lolita Aleksejenko (pirmā no labās) kopā ar pārējām konkursa "Pasaules Vecmāmiņa 2014" uzvarētājām. Ikšķiliete Lolita Aleksejenko (pirmā no labās) kopā ar pārējām konkursa "Pasaules Vecmāmiņa 2014" uzvarētājām. www.mrsuniverseltd.com

Vēl tikai pērn decembra sākumā Latvijā notika konkursa "Vecmāmiņa 2013" fināls, kur uzvaras laurus plūca ikšķiliete Lolita Aleksejenko (53 gadi), bet nu jau viņa atgriezusies no pasaules vecmāmiņu konkursa Bulgārijā, kur atzīta par "Eiropas Vecmāmiņu 2014".

Sofijā notikušajā pasaules mēroga konkursā ikšķiliete Lolita Aleksejenko bija vienīgā Latvijas pārstāve, kas viņai uzlika papildu atbildības slogu. Konkursa dalībniecēm pirmajā priekšnesumā bija jāprezentē vizītkarte savas valsts tautastērpā, otrajā – jārāda savs talants, bet trešais bija izgājiens vakarkleitā. Ar visiem trim konkursa uzdevumiem ikšķiliete galā tika sekmīgi, iekļūstot starp piecām finālistēm.

Arī tajā konkursā Lolita Aleksejenko ieguva titulu, tiekot atzīta par "Eiropas Vecmāmiņu 2014", kā arī kroni. Lielu pateicību par šo panākumu L. Aleksejenko izsaka Ikšķiles novada pašvaldībai, bez kuras atbalsta viņai nebūtu bijis iespējas doties uz konkursu. Savukārt par "Pasaules Vecmāmiņu 2014" tika atzīta 44 gadus vecā malaiziete Sintija Onga.

Tikmēr Latvijā sākusies pieteikšanās konkursam "Vecmāmiņa 2014". Pieteikties var līdz 6. jūnijam, vairāk informācijas: www.emergo.lv.