Drukāt šo lapu
06.08.2013 12:25

"Baltcom" kopā ar telekomunikāciju pakalpojumiem pārdos arī elektrību

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"Baltcom" turpmāk komplektos ar televīzijas, telefonijas un interneta pakalpojumiem pārdos arī elektrību, šodien preses konferencē informēja uzņēmuma valdes loceklis Gints Kiršteins.

Viņš norādīja, ka jau pusgadu uzņēmums ir strādājis pie šī biznesa virziena attīstības. "Baltcom" šī gada vasarā veica padziļinātu izpēti un konstatēja, ka iedzīvotājiem elektroenerģijas piegādātāja izvēlē svarīgākie faktori ir cena, izmaksu prognozējamība un ērtības, samazinot apmaksājamo rēķinu skaitu.

AS "Sadales tīkls" jau ir noslēdzis sistēmas lietošanas līgumu ar "Baltcom" par savstarpējo informācijas apmaiņu.

"Baltcom" sākotnēji piedāvās klientiem elektroenerģiju noteiktā apjomā – 75 vai 100 kilovatstundas mēnesī par fiksētu abonēšanas maksu uz 24 mēnešiem komplektos ar "Baltcom" televīzijas, telefonijas un interneta pakalpojumiem.

Ja elektroenerģijas patēriņa apjoms tiks pārsniegts, klients norēķināsies par pārtērēto elektroenerģiju par noteiktu cenu – 11,7 santīmi par kilovatstundu. Pakalpojumam varēs pieteikties trīs mēnešus līdz 2013. gada 5. novembrim.

Pašlaik uzņēmuma darbību ierobežo neskaidrā situācija mājsaimniecību elektroenerģijas tirgū, jo nav notikusi tirgus liberalizācija.