Drukāt šo lapu
24.05.2013 12:24

Ķīpsalā sācies Latvijas aizraujošākais notikums bērniem un vecākiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķīpsalā sācies Latvijas aizraujošākais notikums bērniem un vecākiem publicitātes

Skanot priecīgām bērnu čalām un valdot patīkamai kņadai, jau no šodienas līdz 26. maijam Ķīpsalā notiks Latvijas aizraujošākais notikums bērniem un vecākiem "Bērnu pasaule un kas te? Es te! Ķīpsalā 2013".

Atklāšanas svētki

24. maijā no plkst. 12 gan lieli, gan mazi apmeklētāji aicināti uz pasākuma "Bērnu pasaule un Kas te? Es te! Ķīpsalā 2013" atklāšanas svētkiem, kas norisināsies uz lielās skatuves 2. hallē. "Kopā ar Lupi, Runci Rūdi un Bebru Bruno dziedāsim, pūtīsim krāsainus ziepju burbuļus un priecāsimies par gaisā lidojošajiem caurspīdīgajiem brīnumiem. Visi kopā noskaidrosim arī "Slēpņošanas loterijas" pirmo uzvarētāju. Tiekamies!" aicina pasākuma organizatoru pārstāve Inese Libere.

Dāvāsim prieku Latgales bērnu namu bērniem!

26. maijā svētdien plkst. 15.30 aicinām uz akcijas "Dāvināsim "Dip Dap" skrejritenīšus Latgales bērnu namu bērniem!" noslēguma pasākumu, kas notiks izstāžu centra vestibilā. Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" ģenerāldirektors Viesturs Tīle un uzņēmuma "Dip Dap" īpašniece Sanita Gibtere nodos 11 dipdapus bērniņiem no bērnu nama "Līkumi" (Salas novads), Naujenes bērnu nama (Daugavpils novads) un Tiskādu bērnu nama (Rēzeknes novads). Skrejritenīšiem savu sirds siltumu un mīlestību, izdekorējot, preses konferencē pievienoja arī Latvijas bērnu preču ražotāji un žurnālisti.

"Kas te? Es te!" hallē – aizraujoši un izglītojoši piedzīvojumi

Atraktīvi burvju triki, izzinoši eksperimenti, attīstošas spēles, mākslas un rokdarbu nodarbības, meistarklases, aizraujošas sacensības un stafetes, asprātīgi konkursi, viktorīnas... – tās ir tikai dažas no aktivitātēm, kuras varēs pamēģināt "Kas te? Es te!" hallē, turklāt bez papildu maksas! Daudzpusīgajā aktivitāšu klāstā ikviens atradīs sev piemērotāko un tīkamāko nodarbi.

Visas trīs pasākuma dienas kopā ar bērniem un vecākiem darbosies iemīļotie TV varoņi – Lupe, Varis, Konstantīns, Pukšs un vairāk nekā 50 dažādu mācību un iniciatīvu centri, aktivitāšu studijas, pulciņi, sporta skolas, muzeji, klubi un jaunrades nami.

"Bērnu pasaules" hallē – jaunumi un izdevīgi pirkumi

Izstādes hallē varēs izdevīgi iepirkties un iegūt speciālistu atbildes uz dažādiem ar bērnu audzināšanu saistītiem jautājumiem. Ķīpsalā topošie vecāki varēs mērķtiecīgi sagatavoties "lielajam notikumam" un iegādāties visu nepieciešamo mazuļa drošībai, barošanai, vannošanai, ģērbšanai, ceļošanai, rotaļām un labam miegam.

"Elkor", "Ratu birojs", "Anvol", "Troll", "Mothercare", "Baby-Vest Baltic", "Baby Expert", "Pinokio.lv", "Brain Games", "Mӧller's", "Avent"... tie ir tikai daži no 150 uzņēmumiem, kas šogad izstādē piedāvās plašu preču un pakalpojumu klāstu. Būs apģērbi un apavi, higiēnas preces, bērnu pārtika, preces mazuļu veselībai, muzikālas, attīstošas, radiovadāmas un izklaidējošas rotaļlietas, sporta preces, rati un autokrēsliņi, mēbeles bērnistabām un vēl daudz kas cits. Vairāk: www.bt1.lv/bp

Uz skatuves – aizraujoši priekšnesumi!

Arī uz lielās skatuves būs neparasta rosība, jo trīs dienu laikā uz tās uzstāsies vairāk nekā 500 jauno mākslinieku – Agra Daņiļeviča deju studija "Dzirnas", vokālā grupa "Tik un tā", vokālā studija "Rasa", "Miljons", deju ansamblis "Teiksmiņa", popgrupa "Rakari" un citi dziedošie un dejojošie bērni no Rīgas, Bauskas, Liepājas un Ventspils.

Visas trīs pasākuma dienas no plkst. 14.10 līdz 15.10 uz lielās skatuves ciemosies arī iemīļotais TV varonis Tofiks un iepriecinās ar savu izrādi. Uzreiz pēc tam ar Tofiku varēs aprunāties, pablēņoties, nofotografēties un saņemt viņa autogrāfu.