Drukāt šo lapu
17.05.2013 21:26

Olaines svētkos būs improvizēts "Riču raču"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines svētkos būs improvizēts "Riču raču" www.patverums-dm.lv

Biedrība "Patvērums "Drošā māja"" ar sadarbības partneriem "Sabiedriskais politikas centrs Providus", "Baltijas Reģionālais Fonds" un Rīgas Latviešu biedrība, 25.maijā Olaines novada svētku ietvaros organizē Informatīvo dienu "Riču Raču".

No plkst. 12 līdz14 Olaines 2. vidusskolā, Skolas ielā 1, notiks aktivitātes, kuru ietvaros ikviens apmeklētājs varēs piedalīties dažādās atraktīvās spēlēs, iepazīt citu valstu kultūru. Varēs uzzināt, kādi elektroniskie resursi izveidoti, lai nodrošinātu pieejamu un izprotamu informāciju, kas ikdienā nepieciešama ikvienam iebraucējam vai tā ģimenes loceklim, redzēsiet Latvijā veidotās filmas, kurās piedalās Latvijā dzīvojošie un strādājošie citu tautību pārstāvji, varēsiet saņemt speciālistu konsultācijas juridiskajos un sociālajos jautājumos.

No plkst. 14 līdz 16 Olaines Mežaparkā notiks Rīgas Latviešu biedrības "Sprīdīša skolas" organizēta aktivitāte bērniem un jauniešiem "Raksti un zīmes". Tās ietvaros varēs iepazīties ar latviešu folkloras zīmēm, kā arī piedalīties dažādās radošās aktivitātēss: zīmējot un dancojot mākslinieku un muzikantu pavadībā, informē pasākumu organizatoru pārstāve Rasa Saliņa.