Drukāt šo lapu
24.04.2013 16:01

Maijā Siguldā atgriezīsies "Laivu karnevāls"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Gaujā, posmā no Siguldas līdz Rāmkalniem, 11. maijā norisināsies aktīvās atpūtas pasākums "Laivu karnevāls".

Distances sākums ar drošības instruktāžu un dalībnieku parādi norisināsies Siguldas kempingā "Dainas", bet distance beigsies atpūtas parkā "Rāmkalni". Distances kopējais garums būs 17 kilometri, vēsta aģentūra LETA.

"Laivu karnevālā" dalību vēl var pieteikt ikviens interesents, kas gatavs laivošanai un tautasdziesmu dziedāšanai. Vērtēta tiks atraktivitāte un droša braukšana, nevis distances laiks. Visu distances laiku dalībniekus vērtēs žūrija. Komanda, kura būs visdraudzīgākā, vistautiskākā un visatraktīvākā, saņems "Grand Prix", taču tiks apbalvota arī visslapjākā, izpalīdzīgākā, dzīvespriecīgākā, visdziedošākā utt. komanda.

No paša rīta Rīgā visus dalībniekus gaidīs vilciens uz Siguldu, kur vienā no vagoniem pulcēsies tikai "Laivu karnevāla" dalībnieki. Par atmosfēru vilcienā parūpēsies skanīgais koris "Sōla". Reģistrācija "Laivu karnevālam" sāksies plkst. 10. Pasākumu vadīs atraktīvais laivotājs un aktieris Imants Vekmanis. Pērn notikušais "Laivu karnevāls" pulcēja 62 komandas un gandrīz 200 dalībniekus.