Drukāt šo lapu
21.03.2013 17:03

Ķekavā ar vērienu atzīmēs 1. aprīli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Lieldienu brīvdienās, 1. aprīlī, Ķekavā notiks tradicionālais pasākums "Oficiālā Joku diena Ķekavā", kas tiks rīkots Doles Tautas namā no plkst.12.

Joku dienas pasākuma laikā norisināsies Latvijas karikatūristu un skolēnu karikatūru zīmēšanas konkursa "Pa– smejies!" dalībnieku darbu izstādes atklāšana un apbalvošana, bet īpašu smieklu devu piedos jocīgas improvizācijas Katlakalna Tautas nama improvizācijas teātra izpildījumā, kā arī karikatūristu meistarklases.

Latvijas karikatūristu un skolēnu karikatūru zīmēšanas konkursa "Pa– smejies!" dalībnieku apbalvošanā kā godalga katrā vecuma grupā tiks pasniegta mākslinieka un novadnieka Edgara Ozoliņa balva.

Katlakalna Tautas nama improvizācijas teātris Toma Zvejnieka vadībā izklaidēs publiku ar improvizācijām par zaļo mežu, jo tā ir šā gada tēma konkursam un arī muzeju nakts aktivitātēm. Darbosies arī fotosalons, kurā varēsiet iemūžināt savu klātbūtni un pasmieties par Joku dienas bildēm. Pasākumā piedalīsies arī privātās pamatskolas "Gaismas tilts 97" deju grupa "Krikši" un "Superkrikši" ar saviem priekšnesumiem, vēsta aģentūra LETA.