28.11.2012 13:08

Decembrī ķekaviešus priecēs dziedātāja Anmary

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmssvētku noskaņās dziedātāja Anmary aicina uz sirsnīgu koncertu. Pirmssvētku noskaņās dziedātāja Anmary aicina uz sirsnīgu koncertu. Publicitātes foto

Ziemassvētku noskaņās Ķekavas un Baložu iedzīvotājiem būs iespēja dzirdēt dziedātājas Anmary koncertu.

 

Ziemas noskaņu koncerta programma "Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums" Baložu kultūras namā būs dzirdama 14. decembrī pulksten 19.

Koncerta programmā ietvertas mākslinieces īpaši izvēlētas populārās un klasiskās mūzikas skaistākās ziemas dziesmas atzītā diriģenta Jēkaba Ozoliņa un talantīgā jaunā mūziķa Emīla Zilberta jaunos aranžējumos. Tajā skanēs gan dziesmas latviešu valodā, gan pasaules hiti no Genesis, Mariah Carey, Whitney Houston, Annie Lennox, Anggun un Andrea Bocelli repertuāra. Skaistās balss īpašniece klausītājiem dāvās grupas "Prāta vētra" basģitārista Ingara Viļuma dziesmas "Puteņos baltos" un "Par sniegu", visiem iemīļoto dziesmu "Ticot, mīlot, gaidot", dziesmas par sniegu, eņģeļiem, prieku un mīlestību.

Programmā ietvertas arī Ziemassvētku dziesmas "O, holy night", "Joyful, Joyful" un visā pasaulē populārā dziesma, kas latviski zināma kā "Mazais bundzinieks", vēsta Ķekavas kultūras aģentūras portāls "Parkultūru.lv".