27.11.2012 16:01

Siguldiešu sirdis priecēs Sergejs Jēgers

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmajā decembra dienā siguldiešiem un tuvākās apkaimes iedzīvotājiem iespēja apmeklēt S.Jēgera koncertu. Pirmajā decembra dienā siguldiešiem un tuvākās apkaimes iedzīvotājiem iespēja apmeklēt S.Jēgera koncertu. www.latvijaskoncerti.lv

Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā 1. decembrī pulksten 17 uzstāsies Sergejs Jēgers un Diāna Jaunzeme.

 

Koncertā "Ave Maria" būs dzirdama pērn Rīgas Domā ieskaņotā un "Latvijas Koncertu" izdotā albuma ar tādu pašu nosakumu skaistākās dziesmas. "Vakardiena ir pagātne, rītdiena ir noslēpums un šodiena – dāvana", – šie vārdi jau daudzus gadus kalpo man par iedvesmu un liek domāt par došanu kā lielāko un skaistāko dāvanu," pārliecināts S. Jēgers. Viņš uzskata – ja cilvēkam kaut kā ir gana daudz, nav augstāka prieka, kā daļu no tā dāvāt citiem. "Mana balss ir Dieva dāvana, kas nepieder man vienam, tāpēc esmu laimīgs, ka varu tajā dalīties," pārliecināts mākslinieks.

Koncertā skanēs Baha " Guno Ave Maria", "Tosti Ave Maria", ārija "Dignare" no Hendeļa kantātes "Dettingen Te Deum", kā arī citi populāri un iemīļoti sakrālie opusi. Pie baznīcas ērģelēm sēdēs Diāna Jaunzeme, ar kuru dziedātājam izveidojusies radoša sadarbība, vēsta portāls "Sigulda.lv".