Drukāt šo lapu
08.11.2012 09:55

Jūrmalas muzejā skatāma Mākslas skolas 10 gadu jubilejas izstāde

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Viens no izstādē skatāmajiem darbiem ir Artjoma Ohrimenko keramikas somas. Viens no izstādē skatāmajiem darbiem ir Artjoma Ohrimenko keramikas somas. www.jurmala.lv

9. novembrī pulksten 16 Jūrmalas pilsētas tiks atklāta Jūrmalas Mākslas skolas 10 gadu jubilejas izstāde.

 

Izstāde veidota tā, lai parādītu skolas audzēkņu iegūtās zināšanas un prasmes, mācoties skolā, kā arī to, ka skolā par pedagogiem strādā profesionāli mākslinieki, kuri paši vēl aizvien aktīvi piedalās dažādās izstādēs. Daļa izstādes tiks atvēlēta pēdējo gadu skolas diplomandu noslēgumu darbu retrospektīvai apskatei, bet otra daļa – Jūrmalas Mākslas skolas pedagogu darbiem.

"Skolas ikdienas darbs un ikgadējās gūtās atzinības ir redzamas, ienākot skolā. Diplomdarbi parāda to, ko audzēknis ir apguvis skolas gados un ko spēj paveikt pats. Mūsu fondos glabājas izcili darbi, un jubilejas izstāde ir tieši tas brīdis, kad tos var parādīt plašākai publikai un patiesi lepoties ar audzēkņu paveikto," teic Jūrmalas Mākslas skolas direktores vietnieks Antons Vaivods.

Jūrmalas Mākslas skolas 10 gadu jubilejai veltītā izstāde Jūrmalas pilsētas muzejā būs skatāma līdz 2. decembrim, informē Diāna Josta, muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste.