Drukāt šo lapu
16.10.2012 13:03

Jau šonedēļ – izstāde "Māja. Dzīvoklis 2012"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jau šonedēļ – izstāde "Māja. Dzīvoklis 2012" publicitātes

No 18. līdz 21. oktobrim Ķīpsalā notiks starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde "Māja. Dzīvoklis 2012", kurā piedalīsies 162 nozīmīgākie preču un pakalpojumu ražotāji, tiešie piegādātāji un konkurētspējīgākie tirgotāji no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Vācijas, Polijas un citām valstīm.

 

"Māja. Dzīvoklis 2012" ekspozīcija šogad būs īpaši plaša – kvalitatīvas būvkonstrukcijas, celtniecības un apdares materiāli, sanitārtehnika un siltumtehnika, apgaismojuma risinājumi, mājas tehnoloģijas un iekārtas, interjera priekšmeti. Izstādes laikā būs iespēja arī apmeklēt interesantas produktu prezentācijas un pasākumus. Izvēles iespējas būs plašas, un katrs varēs atrast savai gaumei atbilstošāko.

Labākie piedāvājumi

Strauji tuvojas gada aukstais periods, tāpēc izstādē būs ļoti plašs apkures risinājumu piedāvājums. "Apkures katli", "Apkures krāsnis", "Intersols Latvija", "SB", "Istabai" un citi uzņēmumi ikvienam apmeklētājam, gatavojoties bargajai ziemai, palīdzēs izvēlēties atbilstošāko no enerģiju taupošas siltumtehnikas klāsta.

Ja novērtējat kvalitatīvu santehniku, tad izstādē varēsiet iepazīties ar vācu ražotāja "Franke" populārākajiem produktiem – virtuves izlietnēm un jaucējkrāniem, kas izgatavoti, lai to lietošana sniegtu patiesu gandarījumu.

SIA "Akvaserviss" ikvienam izstādes apmeklētājam piedāvās apskatīt plašu akvāriju sortimentu, kā arī palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem par akvārija projektēšanu, izvietošanu, iekārtošanu un kopšanu.

Ikvienai saimniecībai nepieciešams labs komerctransports, kuru "Māja. Dzīvoklis 2012" laikā piedāvās SIA "Amserv Motors", prezentējot "Peugeot" komercauto "Partner" modeļus, kas paredzēti kravas un kravas-pasažieru pārvadājumiem un jebkuras saimniecības ikdienas gaitas padarīs ātrākas un ērtākas. Tāpat ikviens interesents varēs uzzināt arī par citu "Peugeot" automašīnu iegādes un komplektācijas iespējām.

Prezentācijas un pasākumi

"Māja. Dzīvoklis 2012" apmeklētāji varēs piedalīties jaunu, inovatīvu un ekoloģisku produktu prezentācijās, kā arī saņemt izdevīgus cenu piedāvājumus un dāvanas.

Ikviens, kam interesē mājokļa pārvaldīšana un energoefektivitātes jautājumi, laipni aicināts apmeklēt semināru "Mājas ilgtspējīga pārvaldīšana un energoefektivitātes risinājumi". Tāpat visu izstādes laiku eksperti no Vācijas konsultēs jebkuru interesentu par energoefektivitātes risinājumiem mājoklim.

Izstādes laikā norisināsies arī Beļģijas koka grīdu zīmolu "QuickStep" pārstāvja Latvijā un Lietuvā, uzņēmuma "Vilkonda" prezentācijas pasākums "Latvija–Lietuva 2009–2011", kurā tiks eksponēti Latvijas konkursa "Gada balva dizainā" un Lietuvas konkursa "Gada interjers" 30 labāko autoru darbi. "Vilkonda" ielūdz ikvienu arhitektu un dizaineri apmeklēt ekspozīciju un izteikt savu profesionālo viedokli, balsojot par labāko darbu. Uzvarētājs balvā saņems ceļojumu uz Beļģiju.

Izstādes darba laiks:

18. oktobrī 11.00–18.00
19. un 20. oktobrī 10.00–18.00
21. oktobrī 10.00–17.00