Drukāt šo lapu
15.10.2012 17:17

8. Starptautiskais biznesa kontaktu forums Rīgā iepazīstinās ar labākajiem biznesa veiksmes stāstiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
8. Starptautiskais biznesa kontaktu forums Rīgā iepazīstinās ar labākajiem biznesa veiksmes stāstiem arhīvs

Piektdien, 19. oktobrī, Rīgā, bankas "Citadele" konferenču zālē, notiks 8. Starptautiskais biznesa kontaktu forums "Jauna Ziemeļu alianse Eiropā. Vai tas ir iespējams? Izaicinoši eksporta tirgi un jaunas biznesa idejas".

Pasākumu organizē Starptautiskais forumu konsorcijs sadarbībā ar Rīgas Uzņēmēju biedrību un biznesa žurnālu ''Kapitāls''.

''Šī foruma mērķis ir uzklausīt atšķirīgus redzējumus par Eiropas valstu iespējamo attīstību un sadarbības iespējām un rosināt labas pārmaiņas, savedot kopā uzņēmējus, investorus, diplomātus, politiķus, lai rastu jaunus biznesa kontaktus, apmainītos ar biznesa informāciju un jaunām idejām, rastu jaunus izaicinājumus un projektus, kā arī palīdzētu ieraudzīt milzīgo potenciālu, ko dod starptautiskie kontakti. Forums vienos līdz pat trīsdesmit valstu pārstāvjus. Forumā piedalīsies arī Lietuvas, Ukrainas, Čehijas, Beļģijas Karalistes, Kanādas, Ķīnas un citu valstu vēstnieki,'' atklāj Starptautiskā forumu konsorcija padomes priekšsēdētājs Tālivaldis Kreislers.

Forumā uzstāsies eksperti no Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Dānijas, Zviedrijas, Indijas, Uzbekijas un citām valstīm. Foruma laikā tiks aplūkotas šādas tēmas: pasaules ekonomiskie notikumi un stabilitātes rādītāju izmaiņas, globālās krīzes, to sekas un ietekme uz pasaules attīstību, eirozonas krīze, tās cēloņi, likumsakarības un sekas, sagaidāmā eirokrīzes ietekme uz Eiropas un Ziemeļvalstu attīstību, Ziemeļu ekonomiskās alianses izveidošanas iespējamība, Baltijas jūra kā vienojošs elements valstu attīstībā, sadarbības iespējas un globālie kopprojekti, iemesli, kuri traucē valstīm vienoties par globāliem kopprojektiem, pasaules parādu bilance, valstis "donori" un valstis "pacienti", parādu atdošanas iespējas, zinātnes un inovāciju jautājumi, Eiropas valstu perspektīvie izgudrojumi, dažādu valstu "Apples", starptautisko investīciju plūsmas un uzņēmumu pārņemšanas un apvienošanās tendences pēdējo gadu laikā, kā arī sagaidāmās prognozes.

Forumā tiks aplūkotas jaunas biznesa idejas un izaicinoši Austrumu eksporta tirgi. Pasākumā īpaša vieta būs atvēlēta dalībnieku plašajām iespējām iepazīties un veidot jaunus biznesa kontaktus.

Forumā piedalīsies ārvalstu diplomāti un tirdzniecības kameras, ārvalstu investori un to pārstāvji, Saeimas deputāti, ministriju vadītāji, uzņēmumu īpašnieki, baņķieri, advokāti, kā arī populāri kultūras pārstāvji.

Forums notiks 19. oktobrī bankas "Citadele" konferenču zālē no pulksten 11 līdz 17.30. Reģistrēšanās no pulksten 10.
Papildus informācija afišā.