15.08.2018 10:26

"Ceļojošais vijolnieks" apmeklēs arī Ādažus un Siguldu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ceļojošais vijolnieks" apmeklēs arī Ādažus un Siguldu arhīvs

No 22. septembra visā Latvijā uz krāšņo tērpu, smeldzīgo dziesmu un temperamentīgo deju pasauli aicina koncertizrāde " Ceļojošais vijolnieks". Oktobra vidū izrāde viesosies arī Ādažos un Siguldā.

Koncertizrādē iekļautas "skaistākās un jutekliskākās latviešu mīlas dziesmas, jaunu un vēl nedzirdētu dziesmu pirmatskaņojumi, eksotisko deju teātris, pārsteidzoši dueti, krāšņi tērpi, Andra Daņiļenko jodelēšana Šveices kalnos, Jāņa Krūmiņa nepārspētā upes deja (riverdance), karstasinīgas romu melodijas, Antras Ozolas mobilais duets internetā, latviešu izcelsmes itāļu mafiozo solo uz zelta saksofona, studenta jaunā dziesma, Kaspara Pudnika vijoles solo uz vienas stīgas, jautri monologi un humora pilni dialogi, un vēl daudz dažādu spraigu un aizraujošu priekšnesumu," sola rīkotāji.

Koncertā piedalīsies Andris Daņiļenko, Jānis Krūmiņš ("Apvedceļš"), Kaspars Pudniks ("Riči"), Antra Ozola ("Menuets", "Tip Top"), Māris Trankalis, Ravita Kreicberga, Margarita Konošonoka, eksotisko deju teātris un citi mākslinieki.

11. oktobrī "Ceļojošais vijolnieks" apmeklēs Ādažus un 16. oktobrī – Siguldu. Izrādes paredzētas arī Kuldīgā, Alūksnē, Valkā, Madonā, Slampē, Iecavā, Viesītē, Liepājā, Jelgavā un VEF Kultūras pilī Rīgā.

Biļetes var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, "Circle K" un "Latvijas Pasta" nodaļās.