28.06.2018 12:14

Ikšķiles estrādē gaidāms populāru solistu un Vidzemes kamerorķestra lielkoncerts

Autors  Una Griškeviča
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles estrādē gaidāms populāru solistu un Vidzemes kamerorķestra lielkoncerts publicitātes

20. jūlijā Ikšķiles estrādē norisināsies krāšņs lielkoncerts, kurā piedalīsies lieliskie dziedātāji Ieva Kerēvica, Aija Andrejeva, Igo, Agnese Rakovska, Ingus Pētersons un Atis Ieviņš, kā arī Vidzemes kamerorķestris un instrumentālā grupa Jāņa Strazda vadībā.

Ieskicējot gaidāmo koncertu, programmas muzikālais vadītājs Jānis Strazds saka: "Šajā koncertprogrammā piedalās ļoti kolorīti un daudzpusīgi dziedātāji, no kuriem katrs ir personība un katrs ir īpašs. Arī viņu dziedātās dziesmas un repertuārs ir īpašs, un lielākā daļa no šīm dziesmām ir ļoti labi zināmas, līdzi dziedamas un tādas, ko cilvēki koncertos vienmēr grib dzirdēt no šiem dziedātājiem. Tāpēc programma būs pozitīva un enerģiska, sākot no Igo dziedātajām "Līvu" un "Remix" dziesmām, būs Ingus Pētersona "zelta" repertuārs, ko vairāk atceras vidējā un vecākā paaudze, būs Agnese Rakovska ar tikai viņai vien raksturīgo un oriģinālo manieri, dziedot Raimonda Paula dziesmu "Vienaldzības", Aija Andrejeva ar savu īpašo šarmu, Atis Ieviņš ar roķīgo dziedājumu un Ieva Kerēvica – ar jaudīgo un enerģisko vokālu."

Kā uzsver Jānis Strazds, ikviens no šiem dziedātājiem ir atšķirīgs, tāpēc, viņaprāt, būs ļoti interesanti dzirdēt šo solistu salikumu vairākās kopdziesmās. "Domāju, ka šī koncertprogramma būs visām gaumēm –, sākot no pašiem mazākajiem, līdz pat vecākā gadagājuma cilvēkiem, un visi to varēs izbaudīt no sirds!"

Koncerta programmā iekļautas dziesmas "Zīlīte", "Kā senā dziesmā", "Ar mīlestības pinekļiem", Kerijas dziesma no R. Paula mūzikla "Māsa Kerija", "Vienaldzības", "Laika dziesmiņa", "Sasala jūriņa" un daudzi citi pazīstami un iemīļoti skaņdarbi.