Drukāt šo lapu
08.05.2018 10:58

Foto: Guntars Račs un grupa "Saldās sejas" Ogrē prezentējuši pirmo albumu; koncerts gaidāms arī Mālpilī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Guntars Račs un grupa "Saldās sejas" Ogrē prezentējuši pirmo albumu; koncerts gaidāms arī Mālpilī Ritvars Stankevičs, "Mikrofona ieraksti"

Pagājušajā nedēļas nogalē Ogres kultūras centra Lielajā zālē notika Guntara Rača un grupas "Saldās sejas" pirmā koncertalbuma prezentācijas koncerts, kurā uzstājās Ivo Fomins, Normunds Rutulis un citi labi zināmi mūziķi. Koncerti gaidāmi arī citviet Latvijā, tostarp Mālpilī.

Koncertā piedalījās grupas "Saldās sejas" dalībnieki – Tomass Kleins, Andris Alviķis, Uģis Tirzītis un daudzsološais jaunais dziedātājs Jānis Narkevics juniors. Īpašo viesu statusā uzstājās Ivo Fomins, grupas "Līvi" jaunā sastāva dziedātājs Buks, Normunds Rutulis, kā arī ogrēnieši Antra Stafecka un Toms Kalderauskis, informē mūzikas izdevējkompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Jaunais albums bija pieejams gan pirms, gan pēc koncerta, kad mūziķi devās uz kultūras centra ātriju, lai sniegtu autogrāfus un fotografētos ar apmeklētājiem.

Albums "Koncerts "365" Cēsīs" ir ierakstīts Vidzemes koncertzālē "Cēsis" 4. februārī, un šī koncerta videoierakstu jau Lieldienu laikā pārraidīja "Latvijas Televīzija", norāda izdevējkompānijas pārstāvji.

CD ierakstā bez jau nosauktajiem dalībniekiem piedalījās arī Ainars Virga, Mārcis Judzis, grupa "Ducele", dziedātāja Katrīna Bindere un Valmieras dziesminieks Renārs Veličko. Albumā iekļauti tādi hiti ar Rača vārdiem kā "Dzimis Latvijā", "Lecam pa vecam", "Cāļus skaita rudenī", "Muzikants", "Nekas jau nebeidzas", "Kādā brīnišķā dienā", "Es karājos tavā bizē", "Zelta sirds", "Ozolam", "Diena" un jaunās skaņās fiksētā dziesma "Lācis", kuru līdz šim bija pierasts dzirdēt bērnu popgrupas "Dzeguzīte" izpildījumā. Tieši dziesma "Lācis" ir viena no pieprasītākajām grupas "Saldās sejas" dziesmām šobrīd koncertos.

G. Račs un grupa "Saldās sejas" uzstāsies arī citās Latvijas pilsētās: Talsos, Aizputē, Ventspilī, Jelgavā un 12. maijā Mālpils kultūras centrā, vēsta "Mikrofona ierakstu" pārstāvji.