16.08.2012 14:49

Labdarības koncerts "īpašo" jauniešu atbalstam Siguldā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas pilsdrupas. Siguldas pilsdrupas. arhīvs

Biedrība "Cerību spārni" aicina uz labdarības koncertu 28. augustā pulksten 19 Siguldas pilsdrupu estrādē. Tā mērķis ir piesaistīt līdzekļus centra izveidei jauniešiem ar garīgās attīstības traucējumiem.

 

Koncerts tiek organizēts projekta "Kopiena. Cerību sēta" īstenošanai. Tajā uzstāsies tādi mākslinieki kā dziedātāja Samanta Tīna, popmūzikas grupas "Musiqq" un "PeR". Lai piesaistītu līdzekļus projekta īstenošanai, biedrība jau iepriekš rīkojusi labdarības koncertus, no kuriem ienākumi ir ieguldīti projekta īstenošanā, piemēram, pagājušajā gadā notika koncerts ar Laura Reinika piedalīšanos, šogad maijā Rīgas Latviešu biedrības namā koncerts, kurā piedalījās Vestards Šimkus, Aurēlija Šimkus, Sergejs Martinovs, Liene Circene, Endija Rezgale, Ventis Zilberts.

Jāpiebilst, ka kopienas izveidei biedrība ir saņēmusi dāvinājumā zemes gabalu septiņu hektāru platībā, kas atrodas Siguldas novadā, un ir sācies praktiskais darbs, lai soli pa solim virzītos uz mērķi, informē Eva Viļķina, biedrības "Cerību spārni" valdes priekšsēdētāja.