Drukāt šo lapu
31.07.2017 13:06

Koncertspēlē "Es šonakt būšu laimīgs!" Salaspilī varēs gan klausīties, gan dziedāt

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Koncertspēlē "Es šonakt būšu laimīgs!" Salaspilī varēs gan klausīties, gan dziedāt publicitātes

Baiba Sipeniece-Gavare, Uldis Marhilevičs un Normunds Jakušonoks 13. augustā aicina uz Salaspili, kur kultūras nama "Rīgava" Mūzikas un mākslas dārzā norisināsies tautā iemīļotā koncertspēle "Es šonakt būšu laimīgs!".

"Mūsu galvenā vēlme: lai ikviens šo vakaru varētu pavadīt ģimenes lokā vai kopā ar draugiem, klausoties un izdziedot sirdij tuvas un mīļas dziesmas. "Tas būs skaists un krāšņs koncerts, kurā labs garastāvoklis un pozitīvas emocijas garantētas!" sola Baiba.

Koncertspēles "Es šonakt būšu laimīgs!" režisore Aija Strazdiņa norāda, ka Latvijā nav daudz tādu koncertspēļu, kurā kā skatītājs vari dziedāt līdzi lielākajai daļai dziesmu.

"Protams, ir atsevišķi mākslinieki, kuru daiļradi tu pārzini un vari dziedāt līdzi viņu dziesmām, bet tavs laulātais draugs klusē, jo vienkārši izbauda mūziku. Savukārt šo koncertspēli veidosim tā, lai varētu dziedāt līdzi visi, kas vēlas. Vēlamies šo pasākumu pārvērst par īstiem svētkiem – par koncertu ar pievienoto vērtību. Kas gan var būt labāks par iespēju iet uz koncertu izdziedāties no sirds?"

Viņa arī piebilst, ka, ja būs vēlme palīdzēt savai komandai atminēt dziesmu, to varēs darīt. Tāpat arī varēs celties kājās un dejot, ja radīsies tāda vēlēšanās.

Pasākuma īpašie viesi būs Olga Rajecka, Viktors Zemgals, Antra Stafecka un Ufo. Pavadošais sastāvs: Kaspars Tīmanis, Ainis Zavackis, Ingus Feldmanis, Rolands Beļevičs.

Biļetes (8 eiro; no 8. augusta 10 eiro) kultūras nama "Rīgava" un "Biļešu paradīzes" kasēs.