Drukāt šo lapu
10.07.2017 11:11

Salaspilī gaidāms košs deju vakars kopā ar grupu "Dziļi violets"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī gaidāms košs deju vakars kopā ar grupu "Dziļi violets" publicitātes

20. jūlijā plkst. 21.00 Salaspils kultūras nama "Rīgava" Mūzikas un mākslas dārzā gaidāms košs deju vakars kopā ar grupu "Dziļi violets". Koncertā būs brīnišķīga un violeta vasaras dārza atmosfēra – lampiņas, āra kafejnīca, galdiņi un kārtīga izdejošanās.

Pašmāju komēdijas žanra cienītāji jau 2,5 sezonas ir iepazinuši "Pusnakts šova septiņos ar Jāni Skuteli" muzikālā noformējuma komandu – grupu "Dziļi violets", kuru šova veidotāji katru reizi lūdz nejaukt ar ārzemju "Deep Purple", informē Salaspils kultūras nama "Rīgava" sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Tilaka.

Grupa spēlē nopietnu un nenopietnu mūziku, kas ātri iepatīkas ikvienam. 2016. gada nogalē "Dziļi violets" laida klajā singlu "Laiks dancāt", kurā tiek apspēlētas kāzu muzikantu nedienas un jaušams Gorana Bregoviča mūzikai līdzīgs enerģiskums.

Sabiedrībā atzinību guvusi arī dziesma "Sprīdītis", kas ir vecais, labais stāsts par pasaules izzināšanu un laimes zemes meklēšanu mūsdienīgā versijā, norāda kultūras nama pārstāve.

Ar nosaukumu "Dziļi violets" apvienojušies mūziķi, kas iepriekš redzēti arī citos sastāvos: Nauris Brikmanis (bungas, vokāls), Valters Osis (taustiņi), Viesturs Butāns (bass), Edgars Jercums (ģitāra).

Piedāvājumā iespēja rezervēt galdiņus līdz 6 personām (zvanot pa tālr. 67941163), cena 10 EUR + ieejas biļetes. Biļetes pieejamas kultūras nama "Rīgava" un citās "Biļešu paradīzes" kasēs, iepriekšpārdošanā 5 EUR, bet pasākuma dienā – 7 EUR, vēsta A. Tilaka.