Drukāt šo lapu
27.06.2017 12:27

Rīgas Motormuzeja gada jubilejā aicina doties bezmaksas ekskursijās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas Motormuzeja gada jubilejā aicina doties bezmaksas ekskursijās Rīgas Motormuzejs

Sestdien, 1. jūlijā, apritēs gads, kopš durvis vēra rekonstruētais CSDD Rīgas Motormuzejs, kas ir lielākais un tehnoloģiski modernākais seno spēkratu muzejs Baltijā. Motormuzejs aicina atzīmēt šo dienu kopā un doties interaktīvā un izzinošā ceļojumā motoru pasaulē. 

Gada laikā Motormuzeju ir apmeklējuši jau gandrīz 200 tūkstoši apmeklētāju, kas ir pat trīs reizes vairāk nekā pirms rekonstrukcijas 2012. gadā, informē muzeja pārstāvji.

Svinot gada jubileju, muzejā tiks organizētas bezmaksas ekskursijas. Apmeklētājiem tā būs vienreizēja iespēja apskatīt muzeju, uzzināt aizraujošus seno spēkratu stāstus un vēsturi profesionāla gida pavadībā.

Ekskursijas notiks katrā apaļajā stundā, sākot jau no 10.00 rītā līdz pat 17.00 vakarā. Ekskursijas ilgums ir apmēram 1 stunda. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Sestdien īpaši tiks gaidīti bērni, jo viņi kopā ar ģimeni varēs piedalīties speciāli izveidotā orientēšanās spēlē. Savukārt muzeja bērnu atpūtas zonā papildus jau esošajām atrakcijām mazākie apmeklētāji varēs izgatavot paši savu RAF mikroautobusiņu. Par dalību aktivitātēs bērni saņems saldus pārsteigumus, norāda Motormuzejā.

Muzeja apmeklējums ir piedzīvojums visai dienai. Daudzas interesantas nianses var atklāt un ekspozīciju labāk iepazīt, izstaigājot to vairākas reizes. Rīgas Motormuzeja apmeklējumam var droši ieplānot 2 stundas, bet ir bijuši interesenti, kas muzejā uzturas pat vairāk nekā 4 stundas.

Pēc aizraujošas pastaigas un aktivitātēm muzeja ekspozīcijā, tase kafijas būs godam nopelnīta atpūta, ko sestdien muzeja apmeklētājiem dāvinās Motormuzeja kafejnīca, vēsta muzeja pārstāvji.

Muzejs atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00. Vairāk par biļešu cenām, atlaidēm bērniem un ģimenes biļetēm, kā arī bezmaksas apmeklējumiem iespējams uzzināt RMM mājaslapā www.motormuzejs.lv.