Drukāt šo lapu
01.04.2017 11:56

Ropažos un Salaspilī uzstāsies amerikāņu dziedātājs Džons Eliots

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažos un Salaspilī uzstāsies amerikāņu dziedātājs Džons Eliots publicitātes

11. aprīlī Ropažu kultūras centrā un 17. aprīlī Salaspils kultūras centrā "Rīgava" koncertus sniegs amerikāņu dziedātājs Džons Eliots, kurš savā daiļradē iedvesmojies no Brūsa Springstīna un Boba Dilana.

Eliots ir amerikāņu mūziķis, komponists, izpildītājs, producents un ceļotājs, kurš pašlaik dzīvo Sanfrancisko, bet ir uzaudzis Minesotas piepilsētā. Par savām mājām viņš ir saucis vairākas vietas Amerikā – Bruklinu, Ostinu, Čikāgu, Losandželosu, divu gadu garumā pat Amerikas lielceļus un savu automašīnu.

2001. gadā Eliots sāka spēlēt vairākās Holivudas vietās, bet līdz 2003.gadam viņš jau bija "aizspēlējies" līdz Kalifornijas dienvidiem un vēlāk kļuva par nacionālo ceļotājmākslinieku. ASV viņš ir uzstājies visos štatos, izņemot Havaju salas. Pēdējo desmit gadu laikā Eliots ir izlaidis astoņus studijas albumus.

Čaks Šīle no mūzikas ziņu portāla "San Diego Troubadour" par Džona dziesmām teicis: "Tās tevī ieiet, ieņem savu vietu un aiziet, pirms ir pateikušas par daudz... Un tas rada vēlmi meklēt tās atkal."

Šogad Eliots ir uzsācis Eiropas tūri, kuras laikā uzstāsies Vācijā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā.