Drukāt šo lapu
24.03.2017 10:09

Igo pavasara koncertā Piņķos pievērsīsies dzīvnieku aizsardzības tēmai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Igo pavasara koncertā Piņķos pievērsīsies dzīvnieku aizsardzības tēmai publicitātes

Pagājušā gada nogalē Igo sniedza 15 ziemas koncertus "Vējš sola lapai debesis", piedaloties pianistam Jānim Strazdam un Liepājas simfoniskā orķestra mūziķei Martai Kauliņai ar sitaminstrumentiem. Nu gaidāms koncertsērijas turpinājums pavasara noskaņās, un 22. aprīlī Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā Piņķos notiks Igo koncerts "Suns ar Tevi".

Koncertā skanēs Igo un komponista Jāņa Strazda kopdarbi, visiem zināmas kompozīcijas un jaunradīti skaņdarbi, kā arī dziesmas no Igo zelta repertuāra.

"Ar šiem koncertiem mēs centīsimies pievērst sabiedrības uzmanību dzīvnieku aizsardzības tēmai. Lai ar darbiem pamatotu savus nodomus, no katras pārdotās biļetes 0,50 eiro veltīsim dzīvnieku patversmes "Ulubele" vajadzībām un attīstībai," informēja "Igo Mūzikas Menedžments" pārstāvis Uģis Dadzis.

Koncerti "Suns ar Tevi" gaidāmi arī 21. aprīlī Jaunpils pilī, 23. aprīlī Krustpils pilī, 27. aprīlī Cēsu pilī, 28. aprīlī Bauskas pilī un 30. aprīlī Skrundas muižā, bet 11. maijā kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks koncertsērijas noslēgums. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī pirms koncertiem to norises vietā.