Drukāt šo lapu
20.10.2016 11:13

Stāstu sērija "Fēliksa dzīve". Notievēšanas programma

Autors  Jans Ikes un Laura Soboļeva
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Hei, mani mazie un lielie draugi. Šodien vēlos jums pastāstīt kā kaķi veselīgi un jautri uztur sevi labā formā vai pat notievē, ja gadījies uzēst pāris liekus gramus. Bet ja nu kādam kaķim šis viss šķitīs kas jauns un neredzēts, tad no visas sirds iesaku to pamēģināt.

Tātad, viss ir ļoti vienkārši. Vajadzīgs no darbiem brīvs un kārtīgi atpūties cilvēks un tāds mazs nieciņš kas rada sarkanus vai zaļus gaismas punktiņus. Gaismiņa mēdz skriet gan pa grīdu, gan sienām. Ja kāds kaķis vēlas uztrennēt savu ātrumu un veiklību, tad viņam noderēs gaismiņa, kas skrien pa grīdu. Tiem, kas vēlas uzlabot savu līdzsvara izjūtu un trennēt pakaļkājas, noderēs pa sienu skrienošas gaismas. Vienkārši, vai ne? Arī man tā šķiet! Šie ir mani mīļākie vingrinājumi. Kad tie ir kārtīgi padarīti, var iet uzēst ko gardu, tā teikt sevi apbalvot par labi padarītu darbiņu.

Var jau, protams, visu dienu gulēt un tik gausties "Esmu pārāk resns", "Man grūti uzlēkt uz skapja, jo lielais vēders traucē", "Man uz palodzes vairs nav vietas, kā tad tā?". Manuprāt tas nemaz nav jautri.

Laimīgs kaķis ir kustīgs kaķis, saku es, kaķis Fēlikss. Ja neticiet, izmēģiniet. Gan jau paši redzēsiet.

Turpinājums sekos