Drukāt šo lapu
02.10.2016 11:37

Kinoteātrī "Kino Lora" atklās trešo kinozāli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kinoteātrī "Kino Lora" atklās trešo kinozāli www.kinolora.lv

Piektdien, 7. oktobrī, ar multfilmas "Elfi" pirmizrādi tiks atklāta "Kino Lora" trešā īpaši modernizētā kinozāle. Jaunās zāles 87 sēdvietas aprīkotas ar galdiņiem, kuros iestrādāts apgaismojums ērtākai ēdiena baudīšanai un sensora poga viesmīļa izsaukšanai. Kinozāle aprīkota ar jaunāko tehniku, lai sniegtu izcilu skaņas un attēla kvalitāti.

Ar kinozāles atklāšanu oktobra sākumā "Kino Lora" sagaidāmas arī citas patīkamas pārmaiņas. Darbu uzsāks modernizēta interneta vietne, sniedzot pircējiem iespēju iegādāties kinobiļetes tiešsaistē. Izstrādāta arī jauna ēdienkarte. Papildus jau klientu iecienītajām uzkodām, suši un kokteiļiem seansa laikā būs iespējams iegādāties un baudīt arī Cēzara salātus, frī kartupeļus un citus gardumus.

"Trešās kinozāles atklāšana ir būtisks solis "Kino Lora" attīstībā. Trīs kinozāles ne vien ļaus apkalpot vairāk klientu, bet arī nodrošināt vairāk seansu dienā un rādīt jaunākās filmas ilgāku laiku," norāda kinoteātra vadītāja Linda Lele.

Kinoteātra "Kino Lora" rekonstrukcijas un modernizācijas investīciju apjoms sasniedz līdz 300 000 eiro.

"Kino Lora" tirdzniecības centrā "Šokolāde" tika atklāts 2009. gadā. No 7. oktobra kinoteātrī darbosies trīs kinozāles ar kopējo sēdvietu skaitu 171 skatītājam, piedāvājot noskatīties jaunākās filmas izcili komfortablos apstākļos.