Drukāt šo lapu
26.04.2016 11:34

Šovasar Siguldā uzstāsies dziesminieks Demjens Raiss un alternatīvā roka grupa "James"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šovasar Siguldā uzstāsies dziesminieks Demjens Raiss un alternatīvā roka grupa "James" www.wearejames.com

Jūlija sākumā Siguldas pilsdrupu estrādē festivāla "Sunset festival" ietvaros uzstāsies īru dziesminieks Demjens Raiss un britu alternatīvā roka grupa "James", informēja "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

3. jūlijā Siguldā uzstāsies īru dziesminieks Demjens Raiss – īru folka un indīroka dziesminieks un producents, kas pazīstams ar savām balādēm, kuras izmantotas arī virknē filmu un seriālu. Viņš vienlīdz labi pārvalda klaviespēli, ģitāru, klarneti un perkusijas instrumentus. Karjeras laikā Demjens Raiss izdevis trīs albumus, kuru koptirāža pārsniedz trīs miljonus. Jaunākais Demjena Raisa albums "My Favourite Faded Fantasy" iznāca 2014. gadā un saņēma pozitīvas kritiķu un klausītāju atsauksmes.


Britu alternatīvā roka grupa "James", kas Siguldas pilsdrupu estrādē muzicēs 6. jūlijā, dibināta 1982. gadā Mančestrā. Savu karjeru grupa īpaši veiksmīgi attīstīja 90. gados un turpina arī mūsdienās, izdodot jaunus, pieprasītus ierakstus. Līdz šim grupa izdevusi 12 studijas albumu, virkni koncertu un DVD albumu, kā arī četras izlases, kas kopā pārdotas vismaz 25 miljonu tirāžā. Šī gada 18. martā iznāca grupas jaunākais studijas albums "Girl At The End Of The World".

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies ceturtdien, 28.aprīlī, "Biļešu serviss" tirdzniecības kasēs. Pirmās 300 biļetes uz katru festivāla koncertu būs pieejamas par īpašu cenu – uz Demjena Raisa koncertu par 19 eiro, bet uz "James" koncertu par 24 eiro. Siguldas ID karšu īpašniekiem biļetes pieejamas ar 20% atlaidi.

Lai atvieglotu nokļūšanu Siguldas pilsdrupu estrādē un atpakaļ, mūzikas mīļotājiem tiks nodrošināts transports no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ.