Drukāt šo lapu
29.03.2016 12:16

Justs ar sava profila video palīdzību Eiropas cilvēkiem vēlas radīt īpašu noskaņu

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Justs ar sava profila video palīdzību Eiropas cilvēkiem vēlas radīt īpašu noskaņu ekrānšāviņš no youtube.com

"Supernovas" uzvarētājs Justs Sirmais savā profila video, kas Eiropas skatītājiem tiks demonstrēts līdz pat Eirovīzijas dziesmu konkursam maijā, vēlējies nevis pārliecināt skatītāju par savām spējām un atbilstību dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, bet radīt īpašu noskaņu.

Producente Jūlija Fricsone klāstīja, ka filmēšanas laikā netika veikta nekāda manipulācija ar gaismām un fonu, lai video izdotos pēc iespējas īstāks un patiesāks.

Video ir balstīts uz sajūtām un zīmēm, kas simbolizē Justa dzīvē notikušo un šā brīža sajūtas.

Justa profila video uzņemts divu dienu laikā Rīgā. Abas dienas filmēšana sākās ar saullēktu plkst. 5 un noslēdzās līdz ar saulrietu plkst. 20. Filmēšana notika dažādās lokācijās – uz Akmens tilta, Vecrīgas ielās, VEF Kultūras pilī, pie jūras un citās galvaspilsētu raksturojošās vietās.


Profila video uzņēmusi kompānija "Imagine Pictures", režisora Andžeja Gavrisa un producentes Fricsones vadībā. Roku video tapšanā pielicis arī operators Nikita Popkovs un komponists–skaņu dizainers "Wolk Recording Studios".

Kā ziņots, uzvarot "Supernovas 2016" finālā, Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu "Heartbeat" ieguva tiesības šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks maijā Zviedrijā.

Video ievietots Eirovīzijas mājaslapā "eurovision.tv".