Drukāt šo lapu
13.03.2016 17:53

"Turaidas rozei" koncertprogramma par godu Kalniņa 75 gadu jubilejai, pirmais koncerts Siguldā

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Turaidas rozei" koncertprogramma par godu Kalniņa 75 gadu jubilejai, pirmais koncerts Siguldā publicitātes

Gatavojoties atzīmēt komponista Imanta Kalniņa 75 gadu jubileju, ansamblis "Turaidas roze" sagatavojis koncertprogrammu, kas tieši veltīta grupas dibinātāja un dziesmu autora gadskārtai, informēja ansambļa pārstāvis Juris Millers.

Ansamblis "Turaidas roze" tika dibināts 1985. gadā, un par tā izteiksmīgāko muzikālo vizītkarti kļuva komponists Kalniņš, kā arī solisti Uģis Roze un Olga Rajecka.

"Kas dzīvo tanī pusē?", "Nelaid, māte bērnus mežā", "Apvij rokas", "Svētku diena" ir tikai daži no desmitiem grupas hitu, kuri joprojām skan radio un tiek dziedāti koncertos visdažādāko izpildītāju repertuārā.

Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmu cikls "Kurpnieks un kurpniecīte", bet otrajā daļā – grupas populārākie hiti.

Pirmais ansambļa "Turaidas roze" koncerts gaidāms 9. aprīlī Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis", tam sekos koncerts 6. maijā Alūksnes kultūras centrā, 19. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs, 20. maijā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors". Koncerttūre noslēgsies 29. maijā ar koncertu kinoteātrī "Splendid Palace".

Biļetes uz koncertiem ir pieejamas visas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "bilesuparadize.lv".

Millers arī informēja, ka biļetes, kuras iepriekš iegādātas uz grupas plānoto koncertu koncertzālē "Rīga", būs derīgas uz koncertu "Splendid Palace". Biļešu apmaiņa tiks veikta stundu pirms koncerta sākuma.