Drukāt šo lapu
21.01.2015 16:01

Reģionālās pašvaldības policijas darbinieks filmējas televīzijas seriālos

Autors  www.kekava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Reģionālās pašvaldības policijas Ķekavas pārvaldes darbinieks Vilnis Vārna vairākkārt filmējies seriālos un reklāmas klipos, un patlaban ir redzams seriāla "Ugunsgrēks" jaunajā sezonā.

"Esmu kritisks – šovus un seriālus parasti kritizēju. Šīm avantūrām piekritu tikai tāpēc, lai pārbaudītu sevi, vai esmu spējīgs atrasties kameras priekšā. Patiesībā tas viss nav tik vienkārši, kā biju iedomājies. Filmēšanās process ir smags darbs neatkarīgi no tā, kāds ir rezultāts televīzijas ekrānos."

Pirmo aktierisko pieredzi Vilnis Vārna ir guvis seriālā "Dzīves krustcelēs", kur atveidojis tēlu Rolandu Grieķi – divu bērnu tēvu. Seriāls uzrunā 17–18 gadu vecus jauniešus, kur runā par jauniešiem aktuālām problēmām – alkohola lietošanu, ģimenes attiecībām un sarežģījumiem skolā.

Pēc šī seriāla Vilnis ir pamanīts, un viena no "Angel Studio" aģentēm viņu uzaicinājusi uz provēm vienam no Somijas mobilo tīklu 4G interneta reklāmām, kurā arī tika filmēties Rīgas lidostas terminālā.

Vilnis Vārna pamanīts pašmāju populārākā seriālā "Ugunsgrēks" kādā no jaunākās sezonas sērijām, kur atainoja kādu viesu nama īpašnieku.