Drukāt šo lapu
08.12.2011 19:55

Atbalsta jaunos talantus

Autors  apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Siguldas Rotari klubs atbalsta Siguldas Mākslu skolas "Baltais Flīģelis" talantīgākos audzēkņus, piešķirot stipendiju mācību maksas segšanai, informē Santa Graikste, Siguldas Rotari kluba prezidente.

Jau kopš dibināšanas, 2009. gadā, Siguldas Rotari klubs par savu prioritāti ir izvirzījis Siguldas bērnu un jauniešu interešu izglītības veicināšanu, par sadarbības partneri tika izraudzīta Mākslu skola "Baltais Flīģelis", un katru semestri, ņemot vērā sekmes un sasniegumus, divi audzēkņi – viens no mākslas, otrs – mūzikas nodaļas, saņem stipendiju. 2011./2012. mācību gada pirmajā semestrī Siguldas Rotari kluba stipendija tiek piešķirta Ketrinai Kļaviņai no mākslas nodaļas un Alisei Annai Stīpniecei no mūzikas nodaļas.

Rotari ir organizācija, kas visā pasaulē vieno aptuveni 1,2 miljonus uzņēmēju un citu profesiju pārstāvju. Rotari biedri īsteno dažādus palīdzības projektus, atbalsta augstus profesionālās ētikas principus un veicina mieru un labu gribu visā pasaulē. Rotari organizācijas moto ir "Pašaizliedzīgi kalpot". Siguldas Rotari klubs dibināts 2009. gada 29. maijā.