Drukāt šo lapu
14.10.2014 14:13

Izdevīgi piedāvājumi un noderīgi meistarstiķi izstādē "Māja. Dzīvoklis 2014"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Jau tradicionāli tuvojas viens no rudens sezonas gaidītākajiem pasākumiem ikvienam, kas būvē, remontē vai labiekārto mājokli, – starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde "Māja. Dzīvoklis 2014", kas notiks šonedēļ, no 16. līdz 19. oktobrim Ķīpsalā.

Izstādē kvalitatīvus un inovatīvus celtniecības un apdares materiālus, modernu santehniku un siltumtehniku, kā arī interjera priekšmetus un apgaismojuma risinājumus piedāvās vairāk nekā 120 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un citām valstīm. Vai tas būtu neliels dzīvoklis vai māja vairāku simtu kvadrātmetru platībā – ikviens savam mājoklim varēs atrast nepieciešamo. Neizpaliks izdevīgi piedāvājumi, dalībnieki sniegs vērtīgus padomus, atklās nelielas viltībiņas un demonstrēs noderīgus meistarstiķus.

Siltai un omulīgai mājai – plašs apsildes risinājumu klāsts
Iestājoties rudenim, viens no pirmajiem uzdevumiem ir efektīvi, kvalitatīvi un ekonomiski sagatavot savu mājokli ziemai, tāpēc izstādē tiks piedāvāts īpaši plašs apsildes risinājumu klāsts, sākot no elektriskajiem sildītājiem līdz jaudīgiem apkures katliem. Iegriežoties "EKO ISO", "SB Solar", "RIKON AC", "Intra Serviss", "Klimatechnika", "Desco", "Apkures katli" un vēl citu uzņēmumu stendos, ikviens interesents varēs saņemt izsmeļošas konsultācijas un kopā ar ekspertiem aprēķināt aptuvenās apkures izmaksas savam mājoklim.

No apdares materiāliem līdz santehnikai
Garie rudens un ziemas vakari ir kā radīti, lai dzīvoklī un mājā veiktu mazākus vai lielākus remonta un labiekārtošanas darbus, sākot no sienu pārkrāsošanas līdz pilnīgam eiroremontam. Tāpēc mājokļa saimnieki izstādē "Māja. Dzīvoklis 2014" varēs aplūkot un izpētīt dažādus apdares materiālus, tādus kā flīzes, parketu, laminātu, krāsas, lakas, gruntis, rīģipša plāksnes, starpsienu furnitūru, santehniku utt., ko piedāvās uzņēmumi "Interstone", "Glass & Wood", "Rozemar", "Monte", "Staļi", "Starpsienu centrs", "AM Studio", "Cita Santehnika" u.c.

Stilīgas interjera lietas
Kamēr kungi izvēlēsies apdares materiālus, dāmas varēs iegādāties un pasūtīt stilīgas un gaumīgas lietas interjeram. "Kera Interior" stendā varēs apskatīt neparastus apgaismojuma risinājumus, kas pārsteigs ar savu oriģinalitāti. "Domus Lumina" stendā – izvēlēties greznas koka žalūzijas un dažādu krāsu un materiālu plisētas žalūzijas, kas ir viens no mūsdienīgākajiem risinājumiem plastikāta logu rotājumam.

Stilīgus interjera priekšmetus piedāvās "Mūzas istaba", savukārt uzņēmums "Silk Secret" izstādē prezentēs zīda gultas veļas izstrādājumus veselīgam dzīvesveidam un miegam – ar zīda šķiedru pildītas segas un spilvenus, zīda pledus un zīda gultas veļu.

Un šis ir tikai neliels ieskats plašajā izstādes piedāvājumā.

Par drošu mājokli stāstīs ugunsdzēsēji
Kad Latvijā sākas apkures sezona, neizbēgami palielinās arī ugunsnelaimju skaits mājokļos. Lai palielinātu cilvēku informētību un mazinātu ugunsnelaimju skaitu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta eksperti visās četrās izstādes dienās iepazīstinās ar dažādiem ugunsdzēsības līdzekļiem un to lietošanas nosacījumiem, stāstīs par dūmu detektoriem un atbildēs uz dažādiem ar ugunsdrošību un apkuri saistītiem jautājumiem. Nāc un uzzini aktuālāko informāciju par ugunsdrošību, lai zinātu, kā pasargāt sevi, savu ģimeni un savu mājokli!

Jaunums – sadaļa "Nekustamie īpašumi"
Ikviens, kurš šobrīd apsver iespēju par jauna dzīvokļa vai mājas iegādi un meklē atbildes uz jautājumiem par īpašumu piedāvājumu, cenām, atrašanās vietu, tehnisko stāvokli, apsaimniekošanu utt., varēs to visu uzzināt Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas un nekustamo īpašumu firmu stendos. Nozares eksperti izstādes apmeklētājiem piedāvās interesantas prezentācijas un sniegs vērtīgus ieteikumus. Uzklausot ekspertu padomus, mājokļa iegāde būs viegla un patīkama, kā arī vēlāk nebūs jāšaubās par veikto izvēli!

Vienlaikus Ķīpsalā notiks 10. starptautiskā enerģētikas, energoefektivitātes, infrastruktūras un vides tehnoloģiju izstāde "Vide un enerģija 2014", kurā tiks prezentēti energoefektivitātes, energoapgādes, vides tehnoloģiju un infrastruktūras uzlabošanas risinājumi un atjaunojamās enerģijas resursu efektīva izmantošana.

Vairāk: www.bt1.lv/mdz. Izstādi "Māja. Dzīvoklis 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".