21.04.2012 14:00

Sirds dziedātājs Čīča ar koncertu iedvesmosies Siguldā

Autors  Elīna Kondrāte, «Rīgas Apriņķa Avīze»
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz skatuves kāps brālēni Dzintars Čīča un Kaspars Antess. Šis Dzintaram ir atgriešanās gads uz lielās skatuves – paralēli mācībām 12. klasē, sākot no rudens līdz šim pavasarim, dziedātājs sniedzis jau 100 koncertu visā Latvijā. Uz skatuves kāps brālēni Dzintars Čīča un Kaspars Antess. Šis Dzintaram ir atgriešanās gads uz lielās skatuves – paralēli mācībām 12. klasē, sākot no rudens līdz šim pavasarim, dziedātājs sniedzis jau 100 koncertu visā Latvijā. publicitātes foto

Otrdien, 24. aprīlī, plkst. 19.00 Siguldas pagasta kultūras namā notiks Dzintara Čīčas un Kaspara Antesa koncerts "Atkal kopā".

Koncertu filmēs Latvijas Televīzija, kas Siguldā gatavos īpašu raidījumu "Latvijas Šlāgeraptaujai" par pagājušā gada uzvarētāju Dzintaru Čīču.

Mūziķis atzīst, ka viss raidījums tik skatītā televīzijas pārraidē ir liels pagodinājums. "Zinu, ka raidījums būs sirsnīgs – tieši ar to "Šlāgeraptauja" piesaista skatītājus. Esmu drošs, ka īpaši veidotā koncertprogramma ar mūziķu grupu, sirsnību un mīlestību pret latviešu dziesmām tikai vairos."

Dzintara izpildītā dziesma "Vijolnieks" pērn kļuva par Gada sirds dziesmu "LTV Šlāgeraptaujas" finālā. Viņš atzīst, ka klausītāju mīlestība uzliek pienākumu turpināt iesākto un radīt jaunas dziesmas. "Pēc koncertiem labprāt tiekos ar klausītājiem. Viņi to ir pelnījuši – skatītāju mīlestība mani iedvesmo."

Dziedātājs atklāj, ka pamazām ieraksta jaunu mūzikas albumu: "Pārliecinos par to, ka, jo vairāk dara, jo vairāk izdara. Vienlīdz daudz man tagad jāvelta laiks ieskaitēm skolā un gaidāmajam koncertam."

Kopā ar dziedātājiem koncertā muzicēs mūziķu grupa pianista Anatolija Livčas vadībā. Vakara gaitā izskanēs tādas iemīļotas dueta dziesmas kā "Vijolnieks", "Neskaties atpakaļ", "Saldā dzīve", kā arī senas latviešu un čigānu romances un ziņģes, būs arī pirmatskaņojumi.