Drukāt šo lapu
25.11.2011 15:58

Eņģeļi gatavojas pieskārienam

Autors  apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

11. decembrī pulksten 16 Siguldas pilsētas kultūras namā un pulksten 19 Baltezera baznīcā izskanēs īpaša Ziemassvētku koncertprogramma “Ar eņģeļa pieskārienu”, kura spēs ikvienu klausītāju aizvest mūzikas brīnumainajā pasaulē.

Tuvojoties gada gaišākajiem svētkiem, Ziemassvētkiem, mākslinieki sagatavojuši īpašu svētku programmu, kurā skanēs visiem zināmas un iemīļotas Ziemassvētku dziesmas Evitas Zālītes, Ievas Akurateres un Zigfrīda Muktupāvela un citu profesionālu mūziķu izpildījumā. Dažas no koncerptprogrammā iekļautajām dziesmām: “Es skaistu vietu zinu”, “Ticot, mīlot un gaidot”, “Šai svētā naktī”, “Cik savādi”, “Eņģeļus mēs dzirdējām”, “Klusa nakts, svēta nakts” u. c. Ar skanīgām un visiem zināmām dziesmām atvērsim durvis Ziemassvētkiem. Uz tikšanos sirsnības un mīlestības pilnos atkalredzēšanās svētkos!

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā – Ls 3. “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena pasākuma dienā pirms koncerta – Ls 4. Bērniem līdz sešu gadu vecumam, neaizņemot papildu sēdvietu – bez maksas. Aicinām biļetes uz koncertu Baltezera baznīcā iegādāties laikus – tā ir lētāk un izdevīgāk. Papildu informācija pa tālrnuni 29131458.