Drukāt šo lapu
07.02.2014 20:31

Izstādē "Balttour 2014" vēsta par Turaidas pils astoņsimtgadi

Autors  Imants Liepa
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Izstādē "Balttour 2014" vēsta par Turaidas pils astoņsimtgadi Turaidas muzejrezervāta arhīvs

Arī šogad, tāpat kā jau daudzus gadus pēc kārtas, Turaidas muzejrezervāts piedalās starptautiskajā tūrisma izstādē gadatirgū "Balttour 2014", kas līdz 9. februārim notiek Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala".

Tūrisma izstādē "Balttour 2014" tiek prezentēti jaunās tūrisma sezonas labākie un jaunākie piedāvājumi Latvijā, Baltijā un visā pasaulē. Izstāde norisinās divās tematiskajās hallēs – "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!" ‒, un tās laikā paralēli dažādiem īpašiem piedāvājumiem var baudīt arī plašu kultūras programmu.

Kā pastāstīja Turaidas muzejrezervāta Izglītojošā darba un komunikācijas daļas vadītāja Anda Skuja, šogad Turaidas mūra pilij tiek atzīmēta 800 gadu jubileja, tāpēc Turaidas muzejrezervāta pārstāvjus varēs satikt Gaujas nacionālā parka klastera stendā blakus Siguldas novadam un saņemt gan jaunāko informāciju par piedāvājumu, gan ziņas par nozīmīgākajiem notikumiem un pasākumiem muzejā. Ikviens izstādes viesis, apmeklējot Turaidas muzejrezervāta stendu, tiks aicināts iesaistīties senā kauliņu spēlē. Uzvarētājs iegūs brīvbiļetes uz Turaidas pils astoņsimtgades svētku pasākumiem 1.‒3. augustā.

Izstādē "Balttour 2014" var iepazīsties ar vairāk nekā 700 tūrisma uzņēmumu produktiem un pakalpojumiem. Varēs iegādāties tūrisma pakalpojumus un ceļojumus par īpašām izstādes akcijas cenām, kā arī piedalīties loterijās un konkursos, kuru balvu fonds ir vairāk nekā 50 dažādi ar ceļošanu un izklaidi saistīti piedāvājumi.

"Balttour 2014" izstādi un forumu rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1" ar Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūras atbalstu.

IZSTĀDES "BALTTOUR 2014" DARBA LAIKS:
• 8. februārī plkst. 10–18;
• 9. februārī plkst. 10–17.

Iepriekš:
FOTO: Ar atkārtotu izdevumu par seno rīdzinieku modes paradumiem un noteikumiem atklāts Eiropas kultūras galvaspilsētas gads