Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341
07.10.2013 18:36

Raidījumā "Te!" Pauls Timrots izpētīs Siguldas tūrisma iespējas

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Raidījumā "Te!" Pauls Timrots izpētīs Siguldas tūrisma iespējas Publicitātes

10. oktobrī plkst. 21.15 Latvijas Televīzijas pirmā kanāla raidījumā "Te!" Pauls Timrots viesosies Siguldā.

Jaunā raidījuma ietvaros grupa jaunu Latvijas žurnālistu dodas atklāt Latviju, jo, izrādās, pat labi pazīstamās vietās iespējams ieaudzīt kaut ko interesantu.

Nākamajā raidījumā Siguldu izpētīs un jaunatklās auto eksperts Pauls Timrots, kurš katrā raidījumā ierodas kādā no Latvijas pilsētām, censdamies saprast, kas tur sagaida tūristu.

Šoreiz kārta Latvijas tūrisma pērlei – Siguldai. Pauls Timrots centīsies uzzināt visu par pilsētas tūrisma piedāvātajām iespējām, meklēs naktsmītnes, labus krodziņus un citas izklaides vietas.

Latvijas jaunatklāšanā piedalās arī Dace Grimze, Marta Selecka, Gustavs Terzens un Māra Kampernova, kuri katrs dodas uz kādu Latvijas vietu, lai iepazītos un parunātos ar vietējiem iedzīvotājiem, atrastu interesantus dabas vai vēstures objektus un paši pārvietojas nelielā lāses formas kempinga piekabē "Kulba".

Katrā vietā, kur raidījuma veidotāji viesojas, tiek noslēpts mazs, plaukstas lieluma grābeklītis, kas ļoti līdziās raidījuma nosaukumam "Te". Grābeklīti var mēģināt atrast jebkurš interesents.

"Te!" atkārtojumus var skatīties LTV 1 tās pašas nedēļas sestdienās plkst. 11, un visas raidījuma epizodes pieejamas arī internetā www.vfs.lv/2013/te vai "Te!" Draugiem.lv, Facebook un Vimeo profilos.

Raidījumu "Te!" veido "VFS Films", Tūrisma attīstības valsts aģentūra, Latvijas Mobilais Telefons un Latvijas Televīzija, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un popularizētu savas zemes apceļošanu visās sezonās.