Kļūda
  • JUser: :_load: nav iespējams ielādēt lietotāju ar id: 1341
Drukāt šo lapu
27.09.2013 18:23

"Trakais foto rallijs" aicina iemūžināt zelta rudeni

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Trakais foto rallijs" aicina iemūžināt zelta rudeni Publicitātes

19. oktobrī notiks fotoorientēšanās no Ogres līdz pat Saulkrastiem.

"Trakais foto rallijs" ir sacensības, kurās komandas vismaz divu cilvēku sastāvā ar automašīnu veic pašu izvēlētu maršrutu, meklējot kartē attēlotus kontrolpunktus un fotografējoties pie noteiktiem objektiem. Pēc finiša par katru fotoattēlu komanda iegūst noteiktu punktu skaitu.

Pasākuma laikā sacensību dalībnieki ne tikai jautri pavada laiku ģimenes locekļu un draugu vidū, bet arī, pārvietojoties ar auto, iepazīst novadu interesantākās un skaistākās vietas.

9. sacensību posmā sacensību dalībnieki varēs izbaudīt elpu aizraujošus skatus skaistākajās Latvijas vietās. Dalībnieki sacensībās apvienos praktisko ar patīkamo – "Trakais foto rallijs" būs sacensības, kā arī ekskursija caur skaistākajām vietām Latvijā, kurās varēs vērot zelta rudeni.

Sacensību rezultātu izšķir komandas izvēlētā taktika un spēja savstarpēji saprasties un sadarboties. Tieši tāpēc pasākumā īpaši aicinātas piedalīties ir ģimenes vai draugu kompānijas, kuras vēlas pārbaudīt komandas saliedētību un atjautību, kā arī izbaudīt piedzīvojumus visas sestdienas garumā un iegūt kādu adrenalīna devu. Komandas noformējums arī tiks novertēts un apbalvots – ļaujiet radošumam vaļu!

Atpūtas komplekss "Turbas" sacensību uzvarētājiem dos iespēju izbaudīt jauku vakaru atpūtas mājiņā, bet sacensību atbalstītāji "Fazer" un "Rubeņi" parūpēsies par gardām dāvanām.

Fotoorientēšanās sacensībās dalībnieki varēs baudīt skaistās ainavas ar zelta rudeni, sākot no Ogres līdz pat Saulkrastiem, aplūkojot un bildējot fotoattēlus vairākos novados – Ogres, Ropažu, Inčukalna, Garkalnes, Ādažu, Mālpils, Siguldas un Saulkrastu.

Dalībnieku ievērībai: sacensības sāksies jau plkst. 11, bet reģistrēties varēs jau no plkst. 9. Piesakoties līdz 13. oktobrim, dalības maksa mazāka – Ls 21, bet pēc tam – Ls 26.

Pieteikties uz 19. oktobra sacensībām iespējams www.trakaisrallijs.lv. Sekot līdzi jaunākajai informācijai var vietnē www.twitter.com/TrakaisRallijs.