Drukāt šo lapu
04.09.2013 13:19

Lupīnu ielas stadionā notiks jauniešu festivāls "Ykescola"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Mācību gadam sākoties, Ikšķiles novads piedāvā vēl reizi tā kārtīgi atpūsties brīvdabas festivālā.

14. septembrī Ikšķiles Lupīnu ielas stadionā pirmo reizi norisināsies festivāls "Ykescola". Pasākuma programma izveidota tā, lai būtu interesanti ikvienam – gan skolniekiem, gan pieaugušajiem, pašiem ikšķilniekiem un ciemiņiem.

Sportistus un līdzjutējus interesēs dažādas individuālās sacensības – sacensības strītbolā, skeitošanā (inline, skeitborda un BMX kategorijās), kas notiks tikai pirms diviem mēnešiem atklātajā skeitparkā un Ikšķiles BMX braucēju paštaisītajā treilparkā (BMX un MTB kategorijās). Ja  ir vēlme iepazīt un aplūkot Ikšķli, plānota ir arī velo orientēšanās.

Paralēli sacensībām darbosies arī kino telts gan ar jaunām, gan nu jau par klasiku kļuvušām latviešu animācijas filmām un īsfilmām. Turpat blakus – vairākas informatīvās teltis, kā arī pašdarbnieku kolektīvu teltis, kas katra piedāvās dažādas izklaides. Gaidāms arī kultūristu šovs un konkursi.

Kārtīgi izdejoties varēs sākot no plkst. 18.00, jo uz skatuves kāps grupas "Parara", "Rebel Riot", "GhettoZloba", "Līdz Pēdējam", "Tesa", "xDISTILLx", "Oghre", "Miera vējos", un DJ apvienības "Ragava", "Pa" un "Kā kut man", kuras izklaidēs klausītājus pasākuma izskaņā.

Festivāla draugi un sabiedrotie – "Aerodium", "Zaķumuiža", konditorija "Rūberts", "Dzintara saldējums".

Programmu un pieteikšanās anketas sacensībās iespējams aplūkot www.ikskile.lv/jauniesiem, twitter kontā @IKjauniesi, www.draugiem.lv/ykescola un www.facebook.com/ykescola.