Drukāt šo lapu
20.08.2013 12:40

Dzīvnieku patversmē "Mežavairogi” notiks ceturtā adoptēto un patversmju dzīvnieku izstāde

Autors  Aprinkis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dzīvnieku patversmē "Mežavairogi” notiks ceturtā adoptēto un patversmju dzīvnieku izstāde Publicitātes foto

Dzīvnieku patversme un mājas zoodārzs "Mežavairogi" 31. augustā plkst. 12 organizē izstādi "Saimniek, kāpēc tu mani nemeklē?".

"Izstādes mērķis ir pievērst uzmanību lielajam dzīvnieku skaitam patversmēs un uz ielām. Tā būs iespēja tikties visiem domubiedriem un dzīvnieku draugiem, esošajiem un jaunajiem dzīvnieku saimniekiem, adoptētajiem, izglābtajiem un nopirktajiem dzīvniekiem ar savām ģimenēm no visas Latvijas," stāsta dzīvnieku patversmes "Mežavairogi" vadītāja Danuta Priede.

Apmeklētāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, kas tiks organizētas pasākuma ietvaros, piemēram, izstāde "Kāds suns, tāds saimnieks!", kurā tiks vērtēta saimnieka un suņa līdzība – vienādi kostīmi, frizūras. Iespējams būs piedalīties arī talantu šovā, kur saimnieks varēs izrādīt sava mīluļa talantus, kā arī ikviens varēs piedalīties tā sauktajā goda aplī un dalīties ar kādu stāstu par savu dzīvnieku. Ikviens interesents varēs savu mīluli iemūžināt arī fotogrāfijās.

Pasākuma ietvaros norisināsies Ķekavas novada Jauniešu iniciatīvu centra projekta "Tu vari!" noslēguma sacensības, kuru laikā jaunieši ar patversmē mītošajiem suņiem startēs "Suņu paklausības rallijā", kas notiks sadarbībā ar biedrību "Aste gredzenā". Ikviens interesents ar savu mīluli arī varēs izmēģināt šo aktivitāti.

Bērniem būs piepūšamās atrakcijas, batuts, viņus pricēs Ziedu feja. Interesenti varēs izjāt ar zirgiem.

Piedalīties izstādē aicinātas arī citas patversmes un biedrības, līdzi ņemot adopcijai pieejamos dzīvniekus. Apmeklētājiem, ierodoties ar dzīvniekiem, obligāti jāuzrāda dzīvnieka vakcinācijas apliecība ar derīgu vakcināciju pret trakumsērgu.

Konkursu balvas nodrošinās "Royal Canin", "Spice", "Dino Zoo".