Drukāt šo lapu
13.08.2013 13:22

LTV1 seriāls "Eņģeļu māja" maina nosaukumu; filmēt turpinās Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ieskats LTV seriāla filmēšanā. Ieskats LTV seriāla filmēšanā. www.foto.delfi.lv

Ceturtajā sezonā Latvijas Televīzijas (LTV) seriāls "Eņģeļu māja" pārtaps par "Eņģeļu ielu 9. Pelnrušķītes mantojums", taču tā darbība joprojām norisināsies Mārupē.

Arī nākamajā sezonā "Eņģeļu ielas 9" darbība risināsies piepilsētā, kur savās ikdienas gaitās dosies vairāki interesanti varoņi – gan daži "Eņģeļu mājas" bijušie iemītnieki, gan jauni tēli. Patlaban Rīgas pievārtē Mārupē, kā arī Jaunmārupē un Lielupē rit seriāla filmēšana. Seriāls LTV1 ēterā būs redzams no 23. septembra līdz 20. decembrim.

Seriālā jaunu varoņu lomās iejūtas aktieri Ivars Kalniņš, Regīna Razuma, Kristīne Nevarauska, Sarmīte Rubule, Krišjānis Salmiņš, jaunie aktieri, kā arī skatītājiem zināmie tēli Gunta Skrastiņa, Normunda Laizāna, Ivara Pugas, Sanitas Pušpures izpildījumā.

Pieredzējušās režisores Virdžīnijas Lejiņas darba ceturtajā sezonā viņa turpinās rādīt, ka Latvijā ir daudz gaišu, stipru cilvēku, kuri atrod spēku grūtību un sarežģījumu pārvarēšanai. Jaunās sezonas satura intriga vērpsies ap dzimtas mantojumu un ieskicēs asu paaudžu konfliktu – seriālā parādīsies vairāki jauno aktieru tēloti varoņi. "Attiecību krustugunīs parādīsies gan labais, gan sliktais, bet pamatā – vispārcilvēciskais. Seriāla skatītājiem būs iespēja gan pasmieties, gan līdzpārdzīvot. Tēlu un raksturu dažādība ļaus identificēties ar kādu no varoņiem, iedvesmojoties un mācoties no labā un pārdomājot kļūdas, kādas labāk nepieļaut," komentē V. Lejiņa.