20.02.2012 15:48

Santehnikas ražotāji «PAA» gatavi dāvināt Dzintaru koncertzālei izlietnes un pisuārus

Autors  apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Santehnikas ražotāji SIA «PAA» gatavi dāvināt Dzintaru koncertzālei modernas dizaina izlietnes un pisuārus, lai arī šogad Jūrmalā notiktu mūzikas festivāls «Jaunais vilnis».

 

«Viens no iemesliem, kādēļ ikgadējais starptautiskais mūzikas festivāls «Jaunais Vilnis» gatavs pamest Jūrmalu - ir nolaistās Dzintaru koncertzāles tualetes,» informē SIA «PAA» mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Opmane.

«Mūzikas festivāls «Jaunais Vilnis» ir svarīgs pasākums Latvijas ekonomikas stimulēšanai un žēl, ka nemākam strādāt ar ārvalstu organizatoriem, kas gatavi investēt Latvijā. Ja tiešām viens no iemesliem, kas kavē mūzikas festivāla «Jaunais Vilnis» rīkošanu Jūrmalā - ir sliktā stāvoklī esošās tualetes, esam gatavi dāvināt mūsu ražoto produkciju, lai nāktu pretī šī jautājuma atrisināšanai. Esmu pārliecināts, ka atrastos arī kompānijas, kuras būtu gatavas atbalstīt Dzintara koncertzāli ar citu nepieciešamo produkciju un remonta darbiem,» PAA vadītājs Pēteris Treicis.

PAA «Vannu Fabrika» ir viens no jaunās koncertzāles «Palladium» atbalstītājiem, izgatavojot unikālas, individuāla risinājuma krāsainas izlietnes, pēc Kaspara Jursona dizaina ražotos pisuārus.