Drukāt šo lapu
07.06.2013 13:03

Gadatirgus, puķu izstāde un viss noderīgais dārza darbiem izstādē "Vasaras svētki dārzam 2013"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Gadatirgus, puķu izstāde un viss noderīgais dārza darbiem izstādē "Vasaras svētki dārzam 2013" publicitātes

8. un 9. jūnijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks izstāde un gadatirgus "Vasaras svētki dārzam 2013", kas priecēs puķkopjus un interesentus ar plašu ziedu un stādu piedāvājumu un aicinās papildināt sava dārza, terases vai balkona zaļo rotu ar vēl smaržīgākiem un košākiem akcentiem.

Izstāde "Vasaras svētki dārzam 2013" aktīvajā dārzkopības sezonā apmeklētājus iepazīstinās ar jaunām šķirnēm, sēklas materiālu un tehnoloģijām.


Ķīpsalā ikviens varēs saņemt profesionāļu padomus un konsultācijas, kā arī iegādāties dārzam nepieciešamo – stādus, krāšņumaugus, košumkrūmus, dārza mēbeles un smelties svaigas idejas, ko visas vasaras garumā īstenot savā dārzā.

Latvijā audzēti ziedi, stādi un stādmateriāli

Apmeklētāji varēs apskatīt un arī iegādāties puķu, dārzeņu un košumkrūmu stādus, mēslojumu un augsnes uzlabotājus, puķu podus un citas lietas, kas noderīgas dārza iekārtošanai un kopšanai. Ikviens šeit varēs atrast sev tīkamāko un piemērotāko apkārtnes sakopšanai. Ķīpsalā būs iespējams iegūt arī informāciju par stādu un ziedu augšanas prasībām un to kopšanu.

Apmeklētāju priekam arī amatnieku gadatirgus

Līdzās ziedu un stādu piedāvājumam, Ķīpsalā būs arī gadatirgus, kurā varēs iegādāties gan gardumus un našķus un dažādus mājai un dārzam noderīgus amatnieku darinājumus – tekstilu, ādas izstrādājumus un rotaslietas.

Apmeklētājiem ieeja izstādē "Vasaras svētki dārzam" būs bez maksas!

Darba laiks:
8. jūnijs plkst. 10–18
9. jūnijs plkst. 10–18

Vairāk: www.bt1.lv/vasarassvetki

"Vasaras svētki dārzam" notiks vienlaikus ar starptautiskām suņu izstādēm "Crufts Rīga / Rīgas kauss 2013".