Drukāt šo lapu
07.05.2018 12:44

Mājražotājus aicina pieteikties izstādei "Riga Food 2018"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mājražotājus aicina pieteikties izstādei "Riga Food 2018" pixabay.com

Līdz 22. jūnijam Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) izsludina elektronisku pieteikšanos tiem mājražotājiem, kuri vēlas piedalīties izstādes "Riga Food 2018" novadu stendos. Šogad izstāde norisināsies no 5. līdz 8. septembrim.

"Reģionālajos stendos aicinām piedalīties tādus mājražotājus, kuri produkciju ražo nelielos apjomos mājās. Šis ir viens no kritērijiem, lai LLKC no savas puses apstiprinātu pretendentu dalību izstādē. Priekšroku dosim ražotājiem, kuri izstādē plāno piedalīties visas četras dienas, vai vairākiem ražotājiem, kuri konkrēto vietu stendā spēj aizpildīt visas dienas ar līdzīgu produkciju, savā starpā par to vienojoties," norāda LLKC Lauku attīstības nodaļas projektu vadītājs Raivis Maksis.

Arī šogad izstādes apmeklētāji tiks aicināti balsot par sev tīkamāko garšu, lai noteiktu uzvarētāju konkursā "Tautas garša", informē LLKC sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Rūtenberga-Bērziņa.

Elektroniskās pieteikšanās anketa dalībniekiem pieejama šeit. Neskaidrību gadījumā mājražotāji var vērsties pēc padoma tuvākajā LLKC nodaļā.