Drukāt šo lapu
04.10.2013 12:04

Ķekavas novadā atklāts lielākais traktortehnikas centrs Latvijā

Autors  www.kekava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas novadā atklāts lielākais traktortehnikas centrs Latvijā publicitātes

3. oktobrī Ķekavas novadā svinīgi atklāts SIA "Dojus Latvija" jaunais tehnikas tirdzniecības un servisa centrs.

Tā kopējā platība ir 3300 kvadrātmetru, bet ap centru ir labiekārtots zemes gabals trīs hektāru platībā. SIA "Dojus Latvija" ir vienīgais oficiālais pasaulē lielākā lauksaimniecības tehnikas ražotāja "John Deere" pārstāvis Latvijā un līderis traktoru tirgū Latvijā.

Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks, sveicot "Dojus Latvija" pārstāvjus un klātesošos, uzsvēra, ka novada attīstība nav iedomājama bez investīcijām un jaunais servisa centrs kļūs par lielisku mācību un prakses vietu jaunajiem speciālistiem, piesaistot jaunus cilvēkus novadam.

Jaunajā tehnikas centrā atrodas telpas servisam, kurās iespējams vienlaikus apkalpot vismaz 12 tehnikas vienības, plaša rezerves daļu noliktava, kā arī plašas tirdzniecības un ekspozīcijas telpas, kas dod iespēju ērti un pilnvērtīgi iepazīties ar nepieciešamo informāciju un klātienē apskatīt vēlamo tehniku. "Dojus" centrā atrodas mācību klase, kur darbiniekiem ir iespēja uzlabot savu kvalifikāciju, kā arī labiekārtotas ēdināšanas un atpūtas telpas.

Fotogalerija no pasākuma apskatāma šeit.