Drukāt šo lapu
03.03.2012 15:24

Ķekavā jaunajiem uzņēmējiem bez maksas piešķirs tirdzniecības vietas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
 Tirdzniecības centrs «Liiba» Ķekavā. Tirdzniecības centrs «Liiba» Ķekavā. www.kekava.lv


Sākot no 1. marta, Ķekavas tirdzniecības centrs «Liiba» jaunajiem uzņēmējiem piedāvās unikālu biznesa iespēju - sākt uzņēmējdarbību un atvērt savu pirmo veikalu bez nomas maksas.

Īpašajiem sadarbības nosacījumiem varēs pieteikties vienu mēnesi – no 1. līdz 31. martam, un tiem jaunajiem uzņēmējiem, kuri šo iespēju būs izmantojuši, līdz pat gada beigām nebūs jāmaksā telpu nomas maksa, vienīgie maksājumi būs par apsaimniekošanas izdevumiem.

«Jaunie uzņēmēji parasti nāk ar svaigām idejām, vēlmi sevi pierādīt un atšķirties no citiem. Arī mēs gribam būt atšķirīgi tajā aspektā, ka tirdzniecības centrā papildus jau Latvijas patērētājam ierastajiem zīmoliem ir arī līdz šim citur Latvijā neierasta produkcija. Esam pārliecināti, ka tieši jaunie uzņēmēji preču sortimentu padarīs interesantāku, tādēļ esam gatavi arī palīdzēt ar padomu tirgotājam ikdienā svarīgajos jautājumos. Īpaši gaidām bērnu preču, apģērbu, apavu, aksesuāru, interjera priekšmetu, kā arī mājas un dārza preču tirgotājus,» sadarbības ideju pamato «Liiba» mārketinga menedžere Inga Pinne.

Divstāvīgais kompaktgalerijas tipa tirdzniecības centrs «Liiba» ar kopējo platību 9335 kvadrātmetri tika atklāts 2009. gada aprīlī.